Modele de subiecte pentru Titularizare 2024 – educatori și puericultori, publicate de Ministerul Educației

37.858 de vizualizări
Foto: © Poznyakov | Dreamstime.com
Modelul de subiect pentru concursul național de titularizare 2024, pentru educatorii și puericultorii din grădinițe și creșe, a fost publicat de Ministerul Educației prin Centrul Național de Politici în Evaluare. Subiectul și baremul acestuia pot fi descărcate mai jos în articol.

Amintim că proba scrisă a concursului are loc pe 17 iulie anul viitor, potrivit calendarului pus în dezbatere de Ministerul Educației.

Ce este titularizarea? Titularizarea este angajarea într-o școală, pe o perioadă nedeterminată. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.

Modelele de subiecte pot fi descărcate de aici:

DOCUMENT DESCARCĂ SUBIECT Educator-puericultor:

  • BAREM Educator-puericultor:

Vezi și subiectele și baremele de la Titularizare 2023 pentru educatorii și puericultorii din grădinițe și creșe: candidații au avut de scris un eseu de maximum 2 pagini în care să prezinte importanța funcțiilor educației. La subiectul I a picat basmul cult.

Modele de subiecte pentru Titularizare 2024, publicate de Ministerul Educației. Descarcă subiectele și baremele pentru profesorii de gimnaziu și liceu.

Foto: © Poznyakov | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Subiectele integrale de la Limba și literatura română 2019: Genul dramatic, la prima compunere, și prezentarea unei întâmplări petrecute în timpul unei activități de lectură, la ultimul subiect

Subiectele de la examenul de Limbă și literatură română susținut în această dimineață la Evaluarea Națională 2019 le cer absolvenților de clasa a VIII-a să realizeze o compunere în care…
Vezi articolul

Reforma legislației din educație nu mai poate suferi amânare – Consiliul elevilor, despre planurile Ministerului de a separa legea pentru învățământul preuniversitar de cea pentru cel superior / Nicio invitație, până acum, la consultări pentru implementarea proiectului „România Educată”

Intenția Ministerului Educației de a împărți legea educației în două – o lege pentru învățământul preuniversitar și una pentru învățământul superior – este considerată oportună de Consiliul Național al Elevilor,…
Vezi articolul

Educaţia pentru mediu să fie introdusă în învăţământul primar şi gimnazial din 2022 – inițiativă legislativă a unui grup de parlamentari liberali

Mai mulţi parlamentari liberali propun, într-o iniţiativă legislativă, introducerea educaţiei pentru mediu în învăţământul primar şi gimnazial începând cu anul şcolar 2022-2023, potrivit Agerpres. Propunerea legislativă depusă la Parlament modifică…
Vezi articolul