Mișcare curajoasă pentru platforma digitală Brio, una dintre puținele companii românești de testare a performanței elevilor: se listează pentru o campanie de equity crowdfunding

987 de vizualizări
Dragos Iliescu / Foto: Facebook Psyence
Brio, o platformă de testare a performanțelor elevilor fondată de psihologul și antreprenorul Dragoș Iliescu, face un pas pentru atragerea de capital prin intermediul unei campanii de equity crowdfunding derulate prin platforma SeedBlink.

Equity crowdfunding reprezintă o metodă prin care antreprenorii strâng de capital prin cedarea unei cote din acțiuni către investitori individuali, în schimb, finanțează proiectele de dezvoltare.

Brio este una dintre primele platforme digitale românești care oferă soluții fundamentate științific pentru îmbunătățirea performanței în educație. Practic, compania e specializată în testarea standardizată a performanței școlare prin testele educaționale dezvoltate intern. Testele sunt dezvoltate de experți pentru a urmări programa școlară românească, dar utilizează aceeași metodologie ca și platformele internaționale recunoscute în domeniu. Testele în sistem BRIO sunt teste digitale standardizate prin care elevii români din clasele I–XII își pot evalua obiectiv cunoștințele la principalele materii școlare și își pot îmbunătăți performanța la examene.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Premierul Florin Cîțu anulează decizia ministrului Sănătății și le transmite părinților să nu vină cu acordul de testare a copiilor din prima zi de școală: Cineva s-a grăbit sa pună acel document în spațiul public. Nu trebuie să vină lumea cu formularul completat la școală

Premierul Florin Cîțu l-a criticat astăzi pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru publicarea formularului de consimțământ al părinților pentru testarea antigen a copiilor la școală și pentru recomandarea transmisă de…
Vezi articolul

PROIECT Statutul elevului 2024. Părinții și elevii pot solicita, în scris, în termen de 5 zile lucrătoare, reevaluarea lucrării scrise, dacă argumentele prezentate de profesor nu sunt considerate satisfăcătoare

Dacă argumentele unui profesor în privința notelor elevilor de la lucrările scrise nu sunt considerate satisfăcătoare, elevii și părinții pot solicita, în scris, în termen de 5 zile lucrătoare, conducerii…
Vezi articolul

Scrisoare deschisă a FSE „Spiru Haret”, de Ziua Educației, către președintele Iohannis și premierul Ciolacu: La fiecare început de an școlar, „descoperim” că avem tot mai multe catedre neocupate. Avem nevoie de o finanțare corespunzătoare

„O analiză obiectivă ne arată un corp profesoral îmbătrânit, iar la fiecare început de an școlar, „descoperim” că avem tot mai multe catedre neocupate”, se arată în textul scrisorii deschise…
Vezi articolul