Meditațiile online devin noul trend în educația din România. 10 avantaje importante pentru profesori (P)

5.656 de vizualizări
Foto: Mokosi – Adservio
Meditațiile reprezintă un subiect mult discutat în educația din România. Dezbaterea implică o dimensiune etică, cu discuții privind oportunitatea sau forma pe care ar trebui să o aibă această practică. Lucrurile evoluează însă mult odată cu apariția instrumentelor digitale. Cea mai avansată platformă de meditații online este Mokosi, lansată de Adservio, liderul digitalizării în învățământul românesc.

Concret, toți profesorii care vor să-și mărească veniturile în afara orelor de program pot face asta online, indiferent de specializarea lor. La fel, toți elevii beneficiază de lecții suplimentare mai simplu, într-un mediu flexibil.

Iată, mai concret, care sunt beneficiile meditațiilor online, pe o platformă dedicată, pentru profesori și elevi:

10 avantaje pe care le ai ca profesor
  1. Ai acces la sute de mii de elevi, din toate regiunile țării, cu care poți face meditații oricând, din confortul casei tale
  2. Dispar neajunsurile meditațiilor tradiționale, care te limitau să lucrezi doar cu elevii din școala ta, cel mult, orașul tău. Sunt eliminate și suspiciunile de condiționare a promovabilității propriilor elevi în funcție de participarea la meditațiile cu propriul profesor
  3. Faci lecții cu elevii prin videoconferințe fără limitare de timp. În loc ca lecția să se întrerupă brusc, după 40 de minute, cum se întâmplă pe contul personal de Zoom
  4. Mokosi te poate promova suplimentar, dacă dorești asta, pe canalele social media ale platformei. Și tu ai posibilitatea de a te promova chiar pe platforma de meditații, astfel încât elevii să se convingă că ești bine pregătit și potrivit stilului lor de învățare
  5. Folosești un calendar integrat pentru programarea lecțiilor, în funcție de disponibilitatea pe care o ai. Elevii își rezervă singuri un loc la meditație cu tine. Când apare o rezervare, ești notificat pe email
  6. Ești plătit prin platformă, în mod elegant, fără să mai fii nevoit să negociezi cu elevii și să primești sume cash.
  7. Te înregistrezi și îți administrezi contul în mod gratuit
  8. Ai suport tehnic gratuit, iar platforma este foarte ușor de utilizat
  9. Te poți autentifica în Mokosi direct din contul Adservio, dacă școala ta e digitalizată
  10. Lucrezi într-un mediu perfect legal și transparent, ieșind din zona gri, a meditațiilor tradiționale
Orice profesor își poate suplimenta veniturile în mod transparent

Așa cum profesorii intră practic într-o altă lume a meditațiilor, mult avansată față de cea clasică, și elevii sunt puternic avantajați. Au ocazia să învețe în plus cu profesorii pe care îi doresc ei, din orice oraș, de la orice liceu. De asemenea, părinții lor pot cumpăra mai multe lecții deodată, la un profesor sau la profesori diferiți. Văd exact cât costă o lecție și le pot accesa la prețuri diferite.

Elevii au oportunitatea să-și aleagă simplu orice profesor, orice materie, chiar dacă sunt plecați din țară cu părinții lor și vor să învețe matematica sau limba maternă cu un vorbitor nativ de română. Evident, în acest mediu digital, e mult mai ușor să-și găsească un meditator cu care să se simtă compatibil, să testeze lecții cu diferite persoane și să aleagă ce i se potrivește mai bine.

Educația evoluează și tehnologia deschide oportunități extraordinare atât profesorilor, cât și elevilor din România. Acum poți și tu să predai pe o platformă avansată, special dedicată meditațiilor, în afara orelor de la școală, pentru venituri suplimentare consistente.

Profesorii au dreptul să câștige bine în România, într-un cadru deschis, liber de orice umbră de natură etică. Meditațiile online, legalizate și transparente, respectă atât principiul gratuității învățământului de stat, cât și drepturile elevilor care vor să învețe mai mult, să se pregătească suplimentar.

Mokosi este cea mai avansată platformă de meditații online din România. Pentru un demo gratuit și suport pentru înregistrare, vă invităm să accesați secțiunea Contact de pe site-ul oficial mokosi.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Peste 134.000 de profesori si angajați din Învățământ continuă greva generală / Profesorii din Iași vor protesta în fața Prefecturii și în a zecea zi de grevă, după ce și marți au fost în stradă

Peste 134.000 de angajați din sistemul de Învățământ continuă greva generală, potrivit datelor celor două sindicate din Educație. Cu alte cuvinte, 86,93% din totalul membrilor care au semnat referendumul pentru…
Vezi articolul
Calendar oficial mobilitate

Prima discuție după căderea Guvernului, la ministerele Muncii și Educației – despre salarizarea profesorilor. Sindicatele au cerut creșterea cu 16% de la 1 ianuarie 2022 și „s-a convenit că reprezentanții celor două ministere vor susține solicitările”

Sindicatele din învățământ au cerut creșterea salariilor cu 16% de la 1 ianuarie 2022, în prima întâlnire cu ministerele Educației și Muncii de după demiterea Guvernului Cîțu prin moțiune de…
Vezi articolul

Unele inspectorate școlare au publicat notele profesorilor suplinitori de la testarea județeană. Repartizarea posturilor se face în perioada 31 august – 1 septembrie

Unele inspectorate școlare au publicat rezultatele profesorilor suplinitori la concursul de angajare. Concursul de ocupare a posturilor didactice sau a catedrelor rămase vacante/rezervate la nivelul județului/ municipiului București se desfășoară…
Vezi articolul

Profesorii reacționează la „măsurile iresponsabile” propuse de minister în proiectele de ROFUIP și Statutul Elevului: dublarea absențelor pentru un punct la purtare „ar trebui retrasă imediat”, iar „sălile de izolare riscă să devină un refugiu confortabil pentru turbulenți” / Avertisment: „elevii reprezentanți abuzează de drepturi și își construiesc un regim școlar preferențial nejustificat”

Profesorii de la Colegiul Național „Matei Basarab” din București au transmis Ministerului Educației un set de observații și propuneri detaliate cu privire la modificările propuse pentru Statutul Elevului și Regulamentul…
Vezi articolul