Medicul care a contestat pandemia, suspendat în cadrul UMF Iași. „Dragi studenți, vă rog să nu mă contactați nici măcar online în perioada carantinării mele”, a transmis acesta

2.543 de vizualizări
Razvan Constantinescu / Sursa: Facebook
Cunoscut în spațiul public pentru remarcile sale prin care contestă pandemia de Covid-19, medicul Răzvan Constantinescu a fost suspendat din cadrul UMF Iași, fiind cercetat disciplinar și anchetat de Colegiul Medicilor, potrivit RFI, preluat de G4Media.ro.

Medicul Răzvan Constantinescu nu mai are voie să susțină niciun fel de activitate didactică până la finalizarea integrală a anchetelor aflate în curs la UMF. Decizia este semnată de rectorul instituției, prof. dr. Viorel Scripcariu. De asemenea, doctorului care a negat și neagă existența virusului, vorbește despre dictatură sanitară și pune sub semnul întrebării vaccinurile îi este interzisă orice interacțiune cu studenții. Nici cu prezență fizică, nici online – relatează rfi.ro

Decizia vine după ce Comisia de etică a Universității de Medicină din Iaşi a dat un avertisment scris doctorului Răzvan Constantinescu pentru că, prin tot ceea ce a făcut, a denigrat imaginea instituției. Universitatea de Medicină de la Iași a luat decizia ca, pentru a participa la activitățile didactice, studenții și profesorii fie să se vaccineze fie să prezinte rezultatul negativ al unui test. Răzvan Constantinescu s-a declarat antivaccinare.

Citește mai mult pe G4Media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Noul coronavirus SARS-Cov-2 nu a fost eradicat – așa justifică Ministerul Educației un proiect de ordonanță de urgență pentru decontarea de tablete și laptopuri pentru elevi, studenți și profesori din fonduri europene, în condițiile din starea de alertă / „Neadoptarea de urgență ar duce la nerambursarea cheltuielilor”

Fundamentarea unui proiect de ordonanță de urgență care vrea să modifice o altă ordonanță de urgență este construită de specialiștii din Ministerul Educației în jurul expresiei „noul coronavirus nu a…
Vezi articolul

Impact puternic al nivelului de educație al părinților asupra situației materiale a copiilor: România are cea mai mare rată din UE a copiilor din familii care se confruntă cu lipsuri – 85%, mai mult decât dublul mediei europene

În 2021, 39% dintre copiii din UE care trăiau în gospodării cu un nivel de educație scăzut (cel mult învățământul secundar inferior) au fost afectați de lipsuri materiale, în comparație…
Vezi articolul