Medalii pentru o echipă de studenți ai Universității Babeș-Bolyai la o competiție internațională de studii de caz, desfășurată la Madrid

947 de vizualizări
Echipa participanta la competitia din Spania / Sursa: UBB
O echipă de studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca a obținut două medalii în cadrul unei competiții internaționale de studii de caz, desfășurată la Madrid. Potrivit UBB, această echipa a fost singura care a reușit să se califice în finala ambelor probe ale competiției – una desfășurată pe parcursul unei săptămâni, iar cealaltă – pe parcursul a 24 de ore. 

În concursul organizat de IE Business School din capitala Spaniei, în care probele au constat în elaborarea unor planuri strategice pentru două companii, echipa românească a concurat cu altele de la școli de finanțe și afaceri din SUA, Germania, Mexic și Spania.

Potrivit comunicatului, echipa UBB a obținut primul loc la prima probă și locul al treilea în cea de-a doua probă a competiției.

  • Echipa a fost alcătuită din studenții Antal András (Finanțe și bănci, anul 3), Bugár Anna (Finanțe și bănci, anul 3), Kovács Kata (Finanțe și bănci, anul 3), respectiv Tófalvi Krisztián (Informatică economică, anul 2). Ei au fost coordonați de profesorul Szász Levente și pregătiți în colaborare cu alte două cadre didactice, Rácz Béla-Gergely și Györfy Lehel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Liga Studenților SNSPA, despre atacul liderului AUR, George Simion, la adresa studenților care protestează: Studenții nu au fost plătiți, obligați sau rugați să manifesteze. O fac din proprie inițiativă pentru păstrarea României într-o direcție democratică și europeană

Liga studenților SNSPA spune că „studenții SNSPA și ai altor universități prezenți la protest nu au fost plătiți, obligați, rugați sau întrebați de participarea la manifestările civice, ci aceștia o…
Vezi articolul

Mircea Miclea: Proiectele legilor Educației au ieșit așa de prost pentru că în spatele lor este un proiect, România Educată, al președinției, care din păcate este complet dezamăgitor, aș spune foarte clar – incompetent

Proiectele legilor educației lansate de Ministerul Educației în vara acestui an “au ieșit prost”, iar asta deoarece proiectul prezidențial din spatele lor, România Educată, “este complet dezamăgitor, aș spune foarte…
Vezi articolul

Afterschoolurile rămân deschise, anunță ministrul Educației: Activitatea desfășurată în cadrul acestora nu este asimilată cu activitatea didactică / Care sunt regulile din aceste centre

Activitatea desfăşurată în cadrul afterschool-urilor nu este asimilată cu activitatea didactică desfășurată în cadrul unei unități de învățământ, le-a spus ministrul Educației Sorin Cîmpeanu jurnaliștilor acreditați la minister, când a…
Vezi articolul

Cum s-au format galaxiile? Și cum observă oamenii de știință spațiul? Cercetătorul Mark McCaughrean vine la Bucharest Science Festival pe 27 septembrie – programul evenimentului cu experimente și vizite în laboratoare

Experimente științifice, vizite în laboratoare și răspunsuri la întrebări despre de la cercetătorul Mark McCaughrean sunt câteva activități din programul Bucharest Science Festival, care începe pe 25 septembrie în Capitală,…
Vezi articolul