Marea Britanie: Tinerilor li se oferă mâncare la preț redus și călătorii la preț redus cu taxi-ul dacă se vaccinează anti-Covid. Uber și Deliveroo se numără printre firmele implicate

146 de vizualizări
Foto: uber.com
Firmele de livrare de mâncare și taxiuri, inclusiv Uber, Bolt, Deliveroo și Pizza Pilgrims, vor oferi stimulente tinerilor pentru a se vaccina. Ministerul Sănătății a declarat că detaliile privind mai multe parteneriate cu aceste firme vor fi anunțate “în timp util”.

Peste de 68% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani din Anglia au avut o primă doză de vaccin anti-Covid, în timp ce peste 72% dintre adulții din Marea Britanie au avut până acum două doze, iar 88,5% au avut una.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Modificările pentru Bacalaureat -Când au loc detașarea la cerere și detașarea în interesul învățământului

Nota la purtare în fiecare modul – „motivație mai puternică a elevului de a își schimba comportamentul”, crede președinta Consiliului Elevilor, Bianca Ivan / Despre camera de „detenție”: „nu e chiar la ce ne gândim prima dată”

Proiectele de Regulament de organizare și funcționare a școlilor (ROFUIP) și de Statut al elevilor, puse în consultare, miercuri, de Ministerul Educației sunt primite apreciativ, ca reacție preliminară, de Bianca…
Vezi articolul

Profesorii care fac meditații cu elevii de la clasă vor fi cercetați disciplinar, potrivit noii legi a Educației. Oricine poate face sesizarea la secretariatul școlii / În decembrie ar trebui să fie deja înființat Registrul de interese în fiecare școală

Profesorii care fac meditații cu elevii de la clasă vor fi cercetați disciplinar, prevede noua lege a Educației, care intră în vigoare din 2 septembrie. Legea nu specifică o sancțiune…
Vezi articolul
Noul program Erasmus+ pentru 2021-2027

Recomandări europene în educație: statele UE să adopte strategii pentru competențe digitale, cu susținerea întregii administrații publice, pentru fiecare nivel de învățământ, de la școala primară la formarea continuă

Statele membre ale Uniunii Europene, printre care se numără România, sunt îndemnate de Consiliul UE să adopte strategii naționale sau chiar regionale pentru educație și competențe digitale, prin care să…
Vezi articolul