Mai puțini candidați decât numărul de locuri la Școala de Poliție Câmpina, după ce aproape o mie de concurenți au picat proba fizică

5.200 de vizualizări
Foto: MAI – Facebook.com
Dintre cei 2.219 de candidați înscriși la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, au trecut proba fizică 1.271 si pot da examenul scris. Au fost scoase la concurs 1.340 de locuri de agenți de poliție. Asta înseamnă că au rămas mai puțini candidați decât numărul de locuri disponibile.

1.340 locuri au fost scoase la concurs de către Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina.

Dintre cei 2.219 de candidați înscriși la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, au picat proba fizică 877 și nu s-au prezentat 72 de candidați, în total 949 de candidați.

Rămân astfel 1.271 care candidează pe 1.340 de locuri scoase la concurs.

Examenul scris este programat pentru data de 15 iunie, urmând ca, în intervalul 19 iunie -12 iulie să aibă loc evaluarea medicală, iar apoi afișarea rezultatelor finale.

Este pentru al doilea an consecutiv când se întâmplă ca numărul de locuri disponibile să fie mai mare decât candidații rămași la examenul scris. Atunci au fost scoase la concurs 1.340 de locuri și au rămas eligibili, după probele sportive, 1.002 candidați.

Citește și:
Sindicatul polițiștilor: 30% dintre candidații la admiterea în școlile MAI au picat proba sportivă / Situația poate degenera dramatic, astfel încât numărul candidaților triați să fie sub cel al locurilor scoase la concurs

3 comments
  1. shaormilii și burgerii și stat 12 ore pe zi pe tikitok ducii la șunci.
    noroc cu ozempic ca si ducii cate un pic , pic, pic ..

  2. Pai dacă singura mișcare pe care o fac este pe TikTok?De acuma sunt obezi și grași ca niște dropii dar mai încolo!

    1. Ideea e că și înainte erau FOARTE mulți respinși la probele fizice sau la testul psihologic, dar veneau atât de mulți candidați că rămâneau destui la final pentru ultimele probe și eventual admitere.

      Problema e că acum, când se discută intens despre pierderea avantajelor meseriei respective (în special despre alinierea vârstei de pensionare la cea normală, ca pentru restul plebeilor), nu mai vin atât de mulți candidați așa că tot cernându-i, au ajuns la situația ca în final să nu mai acopere toate locurile disponibile.

      Aș putea paria că vor relaxa standardele… Stați să vedeți când ajungem ca prin State, unde adună toți bullies de prin licee care n-au șanse în alte părți, le dau arme și o spoială de antrenament și după aia îi lasă liberi pe stradă să facă legea. Mai avem câțiva ani până acolo, dar nu foarte mulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Președintele Iohannis dojenește sindicatele că “cer întotdeauna foarte mulți bani” și “n-au constatat că s-au adoptat legile Educației” / Copii aduși din Brașov i-au cântat “O lume minunată”, iar el le-a spus să “învețe bine că merită”, în ziua când la București 15.000 de oameni au participat la protestul profesorilor

Un cor de copii din Brașov i-a cântat președintelui Klaus Iohannis “o lume minunată”, în timpul unei vizite a acestuia într-o comună din județul Sibiu, în ziua când, la București,…
Vezi articolul

Profesorii titulari care au și contract de plata cu ora la aceeași școală nu pot primi bani pe concediul care le-ar reveni pentru orele lucrate în regim plata cu ora la încheierea contractului de muncă respectiv, a stabilit Înalta Curte de Casație și Justiție

Profesorii care își desfășoară activitatea didactică și pe baza unor contracte de plată cu ora, la aceeași instituție de învățământ la care sunt și angajați pe bază de contract individual…
Vezi articolul
Modificările pentru Bacalaureat -Când au loc detașarea la cerere și detașarea în interesul învățământului

Statul plătește suplimentar 56 de universități de stat și particulare, în acest an, ca să formeze peste 32 de mii de viitori profesori. Cea mai mare creștere față de anul universitar precedent e la Universitatea din Oradea – 700 de locuri în plus

În anul universitar 2023-2024, statul vrea să formeze peste 32.200 de studenți care ar putea să devină profesori, potrivit datelor din ordinul ministrului Educației nr. 6.234/2023. Este vorba despre ordinul…
Vezi articolul