Mai mulți angajați ai Universității București nu s-au putut programa la vaccinare. Mirabela Amarandei: A fost o dublare de date, cei de la STS au rezolvat situația

2.392 de vizualizări
CIVIS Open Lab
UniBuc / Foto: Universitatea din București
Mai mulți angajați ai Universității din București au întâmpinat probleme la programarea pentru vaccinare în cadrul platformei. Motivul a fost o dublare a datelor în cazul celor care și-au făcut cont în platformă înainte să fie introduși de către angajator. Sistemul a citit același CNP de la două conturi și nu a corelat, motiv pentru care opțiunea de programare nu apărea. Situația a fost rezolvată de cei de la STS, a explicat pentru Edupedu.ro Mirabela Amarandei, purtătorul de cuvânt al Universității București.

„Au fost situații în care colegii care își deschiseseră cont în platformă înainte ca universitatea să le introducă datele nu au putut să se programeze fiindcă în sistem apăreau ca fiind dublate CNP-urile. Am luat legătura cu cei de la STS care au rezolvat situația. În cazul în care mai apar probleme, colegii de la HR le vor rezolva pe fiecare în parte”, a declarat Amarandei.

În cazul Universității din București, au exprimat disponibilitate de vaccinate 62,28% din tot personalul angajat, atât didactic cât și non-didactic. În ceea ce privește cadrele didactice titulare, peste 78% vor să se vaccinze împotriva COVID-19, potrivit datelor universității. „În total vorbim de peste 2.200 de persoane ale căror date au fost încărcate în platformă”, a mai spus Mirabela Amarandei.

Sursă foto: Universitatea București


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ligia Deca schimbă discursul despre creșterile salariale promise angajaților din Educație la 1 ianuarie 2024: Acum se discută, în funcţie de proiecţia de buget pentru anul următor, care vor fi creşterile posibile / Ministra spunea recent că „vom face toate demersurile ca, chiar și în cazul în care nu avem o lege a salarizării, profesorii să beneficieze de ceea ce li s-a promis”

Ligia Deca a spus vineri seara, la Sinaia, legat de creșterile salariale ale personalului didactic, auxiliar și nedidactic, de la 1 ianuarie 2024, promise de Guvern și prevăzute în Ordonanța…
Vezi articolul

DOCUMENT Din toamnă elevii de clasele a VII-a și a VIII-a pot studia o nouă disciplină „Educație privind schimbările climatice” – programa a fost publicată în Monitorul Oficial / Vor învăța să monitorizeze activitățile de zi cu zi care contribuie la poluare și să promoveze interculturalitatea și justiția climatică

Programa școlară pentru disciplina de tip opțional integrat „Educație privind schimbările climatice”, nivel gimnazial, clasele a VII-a și a VIII-a, a fost publicată în Monitorul Oficial. Programa se aplică începând…
Vezi articolul

DESCARCĂ Resurse educaționale utile pentru profesorii care predau anul acesta disciplina obligatorie „Istoria evreilor. Holocaustul”, publicate de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a publicat un document cu materiale și link-uri utile pentru profesorii care predau „Istoria evreilor. Holocaustul”, care include manual în limba română, recomandări privind predarea și…
Vezi articolul