Ludovic Orban, despre profesorii care nu vor să predea online: Vom lua măsurile legale care se impun. Dacă va fi necesar să facem modificări ale legii, vom face

9.192 de vizualizări
Ludovic Orban / Foto: Captura Digi 24
“Nu pot să-mi imaginez că un profesor poate să refuze să predea copiilor. Vom lua măsurile legale care se impun în astfel de situații”, a declarat în această dimineață premierul Ludovic Orban, întrebat ce măsuri ia cu privire la cadrele didactice ce refuză să predea online și lasă clase întregi fără contact cu educația.

Dacă va fi necesar să facem modificări, vom face modificări“, a continuat Orban, cu referire la o eventuală modificare a legii educației pentru a introduce predarea online printre obligațiile cadrelor didactice.

Premierul a precizat, însă, că “nu trebuie să judecăm dascălii pentru câteva cazuri individuale. Unde vor apărea aceste cazuri punctuale vom lua măsurile legale. Marea majoritate a dascălilor se adaptează, evoluează și își realizează misiunea de a educa copiii“.

Citește și:
Europa FM: Ministerul Educației caută soluții juridice să-i oblige prin lege pe toți profesorii să predea online


3 comments
    1. Eu propun ca toată lumea să fie filmata la muncă și înregistrările disponibile oricui.
      Mai ales cei din minister.Licitatiile filmate și disponibile oricui și tot așa!E o idee bună.
      Ce ați asigurat domnilor aleși pentru a facilita orele online?
      Nimic.Un mare nimic!
      A!Iar dați vina pe alții pentru ce nu ați făcut voi?
      Nu știți decât să semănați dezbinare ,să furați banii și apoi să dați vina pe alții pentru ce nu faceți voi.
      Divide și cucerește.Adaptat la domnul Orban”Întărâtă-i și fura banii cat timp proștii se ceartă!”
      Chiar credeți că nu există niciun Dumnezeu?Nu aveți frica de nimic?

  1. Marea majoritate a cadrelor didactice nici nu ,,observă” că nu primesc drepturile banesti care li se cuvin prin lege. Premierul vede doar ca profesorii se adaptează tot timpul. Părerea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Legile educației vor fi discutate în Parlament în comisii separate, nu în comisie reunită, spune Sorin Cîmpeanu, senator liberal / Ligia Deca anunțase procedură accelerată de trecere a proiectelor prin Legislativ

Fostul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu, senator liberal și membru al Comisiei pentru învățământ din Senat, a declarat miercuri că proiectele de Legi ale educației vor fi discutate în Parlament…
Vezi articolul

Ați fost singurul ministru care a ignorat aproape toate mesajele profesorilor – încă un apel la dialog al cadrelor didactice pentru Ligia Deca / Cele 6 întrebări pentru noul calendar al mobilității personalului în învățământ

Grupul profesorilor suplinitori calificați „din România Educată” lansează un apel către ministra Educației Ligia Deca, pentru „un dialog constructiv și soluții reale în beneficiul sistemului educațional”, potrivit unei scrisori deschise…
Vezi articolul

Corectare digitalizată la Titularizare, Definitivat, Evaluare Națională, Bacalaureat și simulări, în anul școlar 2023-2024, își propune ministrul Educației, Ligia Deca

„Ne propunem ca, în acest an școlar, toate tipurile de examene naționale, Evaluare Națională, Bacalaureat, simulări, examenele care vizează cadrele didactice să se desfășoare cu evaluare digitalizată”, a declarat ministrul…
Vezi articolul

Noi semnatari ai demersului susținut de 100 de intelectuali, numiți de Cîmpeanu „grup de interese”. Pedagogul Constantin Cucoș: O mai mare batjocură la adresa profesionalismului – dar și a bunului simț – nici că se putea / Andrei Marga: Soluția cea mai bună este oprirea acestor proiecte și elaborarea altora

Lista intelectualilor și personalităților care susțin demersul pornit pe 24 august, de prelungire a dezbaterilor pe proiectele legilor educației, ajunge la aproape 200 de semnături, la o săptămână de la…
Vezi articolul