Ludovic Orban, despre profesorii care nu vor să predea online: Vom lua măsurile legale care se impun. Dacă va fi necesar să facem modificări ale legii, vom face

9.192 de vizualizări
Ludovic Orban / Foto: Captura Digi 24
“Nu pot să-mi imaginez că un profesor poate să refuze să predea copiilor. Vom lua măsurile legale care se impun în astfel de situații”, a declarat în această dimineață premierul Ludovic Orban, întrebat ce măsuri ia cu privire la cadrele didactice ce refuză să predea online și lasă clase întregi fără contact cu educația.

Dacă va fi necesar să facem modificări, vom face modificări“, a continuat Orban, cu referire la o eventuală modificare a legii educației pentru a introduce predarea online printre obligațiile cadrelor didactice.

Premierul a precizat, însă, că “nu trebuie să judecăm dascălii pentru câteva cazuri individuale. Unde vor apărea aceste cazuri punctuale vom lua măsurile legale. Marea majoritate a dascălilor se adaptează, evoluează și își realizează misiunea de a educa copiii“.

Citește și:
Europa FM: Ministerul Educației caută soluții juridice să-i oblige prin lege pe toți profesorii să predea online


3 comments
    1. Eu propun ca toată lumea să fie filmata la muncă și înregistrările disponibile oricui.
      Mai ales cei din minister.Licitatiile filmate și disponibile oricui și tot așa!E o idee bună.
      Ce ați asigurat domnilor aleși pentru a facilita orele online?
      Nimic.Un mare nimic!
      A!Iar dați vina pe alții pentru ce nu ați făcut voi?
      Nu știți decât să semănați dezbinare ,să furați banii și apoi să dați vina pe alții pentru ce nu faceți voi.
      Divide și cucerește.Adaptat la domnul Orban”Întărâtă-i și fura banii cat timp proștii se ceartă!”
      Chiar credeți că nu există niciun Dumnezeu?Nu aveți frica de nimic?

  1. Marea majoritate a cadrelor didactice nici nu ,,observă” că nu primesc drepturile banesti care li se cuvin prin lege. Premierul vede doar ca profesorii se adaptează tot timpul. Părerea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Definitivat 2024. Subiectele și baremele pentru educatori – profesori învățământ preșcolar au fost publicate / Eseu despre valențele educative ale unei poezii despre natură și viețuitoare – subiect de examen

Subiectele și baremele de la Definitivat 2024 pentru profesorii educatori au fost publicate de Ministerul Educației la ora 15:00. Proba scrisă a examenului durat 4 ore, între orele 9 și 13.…
Vezi articolul

GHID Evaluarea Națională 2023 – informații de la Ministerul Educației pentru examenul care începe luni: Elevii intră în clase la ora 8:00, iar la 9:00 începe proba – Ce soluții sunt dacă greșesc pe foaia de examen

Evaluarea Națională 2023 începe luni, 19 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Accesul candidaţilor în săli este permis începând de la ora 8:00, până la ora 8:30,…
Vezi articolul

Rezidențiat 2019. Specializarea în chirurgie orală și maxilo-facială, doar pentru medicii cu două facultăți absolvite, potrivit unui proiect de Ordin. ANOSR susține că e o discriminare și cere implementarea treptată a măsurii

Actualele generații de studenți ar fi discriminate dacă aceștia ar dori să opteze pentru specializarea de Chirurgie orală și maxilo-facială, susține Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) într-un…
Vezi articolul