Ludovic Orban, despre deschiderea anului școlar: Un grup interministerial evaluează cadrele didactice, infrastructura, distribuția posibilă a elevilor în clase. Nu poți să creezi o previziune astăzi

5.254 de vizualizări
“Școala va începe, această informație am comunicat-o public. Școala va incepe. Va începe în condițiile pe care ni le va permite evoluția epidemiei. Există un grup de lucru interministerial coordonat de vicepremierul Raluca Turcan care face analize extrem de serioase: evaluarea infrastructurii, evaluarea cadrelor didactice, distribuția posibilă a elevilor în clase, studiază inclusiv sistemul mixt”, a declarat premierul Ludovic Orban, cu privire la deschiderea anului școlar 2020-2021.

Suntem într-o analiză foarte serioasă, pentru că nu poți să creezi o previziune astăzi, care să fie modificată în funcție de evoluția pandemiei. Noi pregătim deschiderea școlii“, a continuat liderul de la Palatul Victoria.

Întrebat de jurnaliști când anume vor anunța oficial care este scenariul în care se va deschide școala pe 14 septembrie 2020, Ludovic Orban a răspuns: “Atunci când vom avea toate datele necesare pentru a furniza o informare corectă, care să le permită elevilor, cadrelor didactice și părinților să se pregătească pentru deschiderea anului școlar“.

Întrebat dacă în județele cu un număr mic de infectări COVID-19 școala va putea începe fizic, premierul a declarat: “Îmi puneți întrebări la care nu pot să vă dau în momentul de față un răspuns. Când se vor finaliza analizele, vom face un anunț. Suntem în 3 august”.

Citește și:

 


1 comment
  1. Ați înțeles, nu? Pregătiți-vă de haos și de “formarea” unei generații de ratați și tarați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Germania introduce KulturPass: Tinerii care împlinesc 18 ani primesc 200 de euro pentru a-i cheltui în librării, la teatru și concerte / Măsura își propune să dea un impuls industriei culturale post-pandemie

Un sistem similar a fost implementat în Spania în 2021. Schema pilot culturală germană are ca scop încurajarea adolescenților să îmbrățișeze cultura live și să dea un impuls economiei culturale…
Vezi articolul

Planurile-cadru: Geografia, disciplină de Bacalaureat, “trebuie să se regăsească în toți anii de studiu, iar la clasa a XII-a să fie 2 ore pe săptămână” – memoriul unei filiale a Societății de Geografie din România

Propunerile de planuri-cadru includ prea puține ore de geografie, disciplină de Bacalaureat pentru care, la liceele teoretice, e menționată o singură oră pe săptămână în clasa a XII-a, atrage atenția…
Vezi articolul

Biblioteca Centrală Universitară ,,Eugen Todoran” din Timișoara a “inventat un pachet de servicii suplimentare, în care sunt incluse facilități precum accesul la resursele digitale ale instituției”, reclamă ANOSR / “Este aberant să fie percepute taxe studenților pentru facilități subvenționate de către stat”

ANOSR și organizațiile studențești din Timișoara critică dur încercarea Bibliotecii Centrale Universitare “Eugen Todoran” din Timișoara de a restricționa dreptul prevăzut de lege al studenților de a accesa gratuit serviciile…
Vezi articolul