Liceeni excepționali din clasa a XI-a, din toată țara, pot aplica pentru 20 de burse de consiliere gratuită pentru admiterea la facultăți de top din Statele Unite, oferite de Upgrade Education. Înscrierile sunt deschise până pe 25 februarie (P)

5.794 de vizualizări
Foto: Freepik.com
Upgrade Education, compania care oferă educație personalizată pentru facultăți de top, provoacă liceenii care vor să aplice la facultăți din Statele Unite cu 20 de burse puse la dispoziția lor. Acestea sunt acordate printr-un concurs deschis elevilor din toată țara. Condițiile de participare sunt simple: liceenii trebuie să fie în clasa a XI-a, să aibă deja performanțe academice sau extrașcolare și să provină din familii cu un anumit nivel financiar. Înscrierile sunt deschise până pe 25 februarie 2023.

Elevii câștigători își vor pregăti aplicațiile pentru universitatea mult visată alături de mentori cu experiență recentă în admiterea la facultăți din America, la rândul lor studenți sau absolvenți ai unor universități de top precum: Harvard, Yale sau MIT.

Burse de consiliere gratuită pentru admiterea la facultăți de top

“Elevii excepționali ar trebui să aibă șanse să studieze în medii universitare de prestigiu, indiferent de situația lor financiară. Pornind de la această idee și de la faptul că procesul de aplicare la facultăți de top din Statele Unite este unul complex și extrem de competitiv, am creat un program inedit de burse dedicat liceenilor cu performanțe academice extraordinare, ajuns deja la a 3-a ediție. Ne propunem să ajungem la cei mai buni elevi din țară pe care să îi pregătim gratuit sau la costuri reduse și pe care să îi ajutăm să obțină o bursă de studiu în Statele Unite”, spune Constantin Bosînceanu, fondator Upgrade Education.

Ce include o Bursă Upgrade Education

În urma selecției, liceenii câștigători pot primi una dintre cele 20 de burse (5 integrale și 15 parțiale de 50%, respectiv 25% din valoarea programului de mentorat). Elevii urmează un proces detaliat de pregătire, în funcție de nevoile individuale, de la alegerea universității potrivite, la pregătirea examenelor, a eseurilor personale, a CV-ului și a interviurilor. Elevii vor fi îndrumați și în procesul de aplicare pentru full financial aid oferit de universități studenților internaționali, în funcție de nivelul veniturilor anuale ale familiei.

Despre procesul de înscriere

Elevii aplică online, printr-un formular în care completează detalii despre rezultatele academice, premiile obținute și activitățile extrașcolare. De asemenea, vor avea de redactat o serie de eseuri convingătoare despre ei și despre motivația lor de a studia în Statele Unite.

Câștigătorii vor fi anunțați în săptămâna 6-10 martie și vor începe pregătirea cu mentorii Upgrade Education imediat.

Toate detaliile despre concurs, burse de consiliere, procesul de înscriere și criteriile de selecție pot fi găsite aici.

Despre Upgrade Education

Upgrade Education este un start-up din zona EdTech care oferă consultanță pentru admiterea la facultate în străinătate. În cei 5 ani de activitate, mentorii Upgrade au pregătit peste 1.000 de elevi de liceu, de la clasele a IX a și până la a XII-a pentru admiterea la cele mai prestigioase universități din lume (UK, US și Europa). Peste 80% dintre ei au intrat la facultatea dorită.


2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Glume și ironii academice de 1 aprilie, între Universitatea din București și Universitatea Babeș Bolyai. Prima „anunță” că și-a descoperit în curte originile – o școală secretă din 1460, înrudită cu Hogwarts. UBB îi răspunde: Începem să înțelegem de ce UB era mai reticentă când criticam astrologia și numerologia

Ziua de 1 aprilie, cunoscută universal drept ziua păcălelilor, nu a ratat să fie prilej de ironii și glume pentru două cele mai mari universități din țară. Universitatea din București…
Vezi articolul

VIDEO În noua lege a Educației va fi inclus învățământul hibrid, anunță ministrul Cîmpeanu, care spune că, în prezent, universitățile care transformă cursuri cu frecvență „într-o altă formă” sunt în situația în care nu mai au dreptul legal la finanțare

„Va trebui să modificăm legea Educației în așa fel încât să vedem și o formă de învățământ hibrid prin care să valorificăm aceste progrese, din perspectivă digitală. Și asta vrem…
Vezi articolul

Material susținut de APRIL

VIDEO Paradoxul laptelui școlar: deși sunt mii de oameni implicați în producția, distribuția și furnizarea lui până pe bancă, elevul este primul și singurul care intră în contact direct cu lichidul alb atunci când îl bea, la școală

Călătoria laptelui, de la fermele agricole până pe banca fiecărui elev din România, este un drum al responsabilității. Povestea acestuia nu implică doar aspecte tehnice, ci și foarte multe chestiuni…
Vezi articolul

Material susținut de APRIL

VIDEO Profesorii vor să se implice, dar au nevoie de sprijin financiar, că nu e muncă voluntară, spune Dorin Cojocaru, președintele APRIL / Propunerile de modernizare a programului „Laptele Școlar”

Pentru ca Programul pentru școli al României – cu principala componentă „Laptele Școlar” finanțat prin schema europeană cu același nume – să rămână relevant și eficient, este esențială colaborarea între…
Vezi articolul