Liceeni excepționali din clasa a XI-a, din toată țara, pot aplica pentru 20 de burse de consiliere gratuită pentru admiterea la facultăți de top din Statele Unite, oferite de Upgrade Education. Înscrierile sunt deschise până pe 25 februarie (P)

5.790 de vizualizări
Foto: Freepik.com
Upgrade Education, compania care oferă educație personalizată pentru facultăți de top, provoacă liceenii care vor să aplice la facultăți din Statele Unite cu 20 de burse puse la dispoziția lor. Acestea sunt acordate printr-un concurs deschis elevilor din toată țara. Condițiile de participare sunt simple: liceenii trebuie să fie în clasa a XI-a, să aibă deja performanțe academice sau extrașcolare și să provină din familii cu un anumit nivel financiar. Înscrierile sunt deschise până pe 25 februarie 2023.

Elevii câștigători își vor pregăti aplicațiile pentru universitatea mult visată alături de mentori cu experiență recentă în admiterea la facultăți din America, la rândul lor studenți sau absolvenți ai unor universități de top precum: Harvard, Yale sau MIT.

Burse de consiliere gratuită pentru admiterea la facultăți de top

“Elevii excepționali ar trebui să aibă șanse să studieze în medii universitare de prestigiu, indiferent de situația lor financiară. Pornind de la această idee și de la faptul că procesul de aplicare la facultăți de top din Statele Unite este unul complex și extrem de competitiv, am creat un program inedit de burse dedicat liceenilor cu performanțe academice extraordinare, ajuns deja la a 3-a ediție. Ne propunem să ajungem la cei mai buni elevi din țară pe care să îi pregătim gratuit sau la costuri reduse și pe care să îi ajutăm să obțină o bursă de studiu în Statele Unite”, spune Constantin Bosînceanu, fondator Upgrade Education.

Ce include o Bursă Upgrade Education

În urma selecției, liceenii câștigători pot primi una dintre cele 20 de burse (5 integrale și 15 parțiale de 50%, respectiv 25% din valoarea programului de mentorat). Elevii urmează un proces detaliat de pregătire, în funcție de nevoile individuale, de la alegerea universității potrivite, la pregătirea examenelor, a eseurilor personale, a CV-ului și a interviurilor. Elevii vor fi îndrumați și în procesul de aplicare pentru full financial aid oferit de universități studenților internaționali, în funcție de nivelul veniturilor anuale ale familiei.

Despre procesul de înscriere

Elevii aplică online, printr-un formular în care completează detalii despre rezultatele academice, premiile obținute și activitățile extrașcolare. De asemenea, vor avea de redactat o serie de eseuri convingătoare despre ei și despre motivația lor de a studia în Statele Unite.

Câștigătorii vor fi anunțați în săptămâna 6-10 martie și vor începe pregătirea cu mentorii Upgrade Education imediat.

Toate detaliile despre concurs, burse de consiliere, procesul de înscriere și criteriile de selecție pot fi găsite aici.

Despre Upgrade Education

Upgrade Education este un start-up din zona EdTech care oferă consultanță pentru admiterea la facultate în străinătate. În cei 5 ani de activitate, mentorii Upgrade au pregătit peste 1.000 de elevi de liceu, de la clasele a IX a și până la a XII-a pentru admiterea la cele mai prestigioase universități din lume (UK, US și Europa). Peste 80% dintre ei au intrat la facultatea dorită.


2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Tranziția de la online la predarea față în față, în universități, nu intră în responsabilitatea și competența ARACIS, instituția responsabilă cu asigurarea calității în învățământul superior – președintele Agenției, Mădălin Bunoiu

ARACIS, agenția care evaluează calitatea în învățământul superior, “nu are responsabilitate vizavi de o perioadă intermediară” pentru revenirea de la predarea online la predarea față în față, în universitățile românești,…
Vezi articolul

Evaluarea digitală aplicată la Universitatea de Medicină din Iași, prezentată drept o “premieră” în România: teste grilă individualizate, pe tabletă, cu număr de întrebări stabilit în funcție de numărul de ore de curs

Teste grilă date pe tabletă, personalizate și cu număr de întrebări stabilit în funcție de numărul de ore de curs la respectiva disciplină – așa se desfășoară evaluarea digitală la…
Vezi articolul

SNSPA, prima universitate care reacționează la acuzația de plagiat adusă lui Sorin Cîmpeanu: Implicațiile sunt devastatoare, mai ales atunci când vorbim de credibilitatea și de performanța spațiului academic românesc

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) condamnă ferm orice practică asociată plagiatului: „Plagiatul există în sistemul educațional din România, iar implicațiile sunt devastatoare, mai ales atunci când vorbim…
Vezi articolul

SRI anunță o campanie de promovare în universități, cu ofițeri activi trimiși la întâlniri cu studenții în aule, amfiteatre și la Biblioteca Centrală Universitară. După un prim popas la Suceava, urmează București și Iași

Serviciul Român de Informații anunță, marți, printr-un mesaj publicat pe Facebook o campanie prin care trimite ofițeri activi la întâlniri cu studenții, în universități, pentru a le descrie acestora „cum…
Vezi articolul