Kelemen Hunor: Opinia UDMR, pe care încercăm să o impunem și partenerilor de guvernare, este că învăţământul clasic trebuie reluat din 8 februarie

230 de vizualizări
Foto: © Vladimir Melnikov | Dreamstime.com
Vicepremierul Kelemen Hunor precizează că opinia UDMR, pe care încearcă să o impună și partenerilor de guvernare, este că învățământul clasic trebuie reluat din 8 februarie, când începe semestrul II al anului școlar.

„Opinia UDMR – pe care încercăm să o impunem şi partenerilor de guvernare – este că învăţământul clasic trebuie reluat din 8 februarie, semestrul 2 al anului şcolar, în special grădiniţele, clasele primare şi terminale a VIII-a şi a XII-a. Am spus în campania electorală şi susţinem în continuare ceea ce spun experţii în domeniul educaţiei: prin redeschiderea parţială a grădiniţelor şi şcolilor, preşcolarii şi elevii vor învăţa într-un mediu controlat, deoarece cadrele didactice fac tot posibilul ca să respecte regulile de sănătate publică”, a scris liderul UDMR Kelemen Hunor pe Facebook.

„În grădinițe și școli, supravegherea și evaluarea zilnică a stării de sănătate pot fi rezolvate, iar, în caz de infectare, pacientul se poate adresa mai repede medicului, iar mediul său poate fi monitorizat eficient”, mai precizează Kelemen Hunor.

Citește mai mult pe G4Media.ro

Foto: © Vladimir Melnikov | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Daniel Funeriu: Ce e de făcut? Toți în stradă, să preluăm ștafeta de la profesori care astfel s-ar putea întoarce la clasă, fără însă a ierta mizerabilul binom președinte-guvern. Apoi identificat viitorul președinte al României care să fie un adevărat reformist al educației

„Atât timp cât societatea, în ansamblul ei, nu se „aprinde” pe tema educației, pot să aloce 70% din PIB pe educație, puteți să-l puneți pe Einstein al educației ministru, dar…
Vezi articolul

VIDEO Un profesor bun creează emoție, își construiește curriculumul în funcție de elev, nu îl reproduce: Ne aducem aminte ce emoție trăiam la o lecție pe care ne-o preda un profesor extraordinar. Acea trăire te motivează atât de tare, încât uneori îți alegi cariera așa, spune profesorul și psihologul Mircea Miclea

Mircea Miclea, profesor de științe cognitive aplicate la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, cercetător și psiholog, a enumerat patru lucruri pe care profesorii trebuie să le știe atunci când predau: „Un…
Vezi articolul