Întâlniri cu scriitori, organizate lunar la Facultatea de Litere a UB și moderate de studenți. Marți, 9 aprilie – dialog cu Mircea Cărtărescu

313 vizualizări
Foto: Facebook.com/ Facultatea de Litere, Universitatea din București
O nouă serie de întâlniri cu scriitori începe la Facultatea de Litere a Universității din București (FLUB), după cum anunță instituția într-o postare pe Facebook. Întâlnirile vor fi organizate lunar, începând din 9 aprilie, și vor fi moderate de studenți.

„Întâlnirile sunt gândite sub forma unor dialoguri cât mai dinamice și proaspete alături de nume importante pe scena literaturii noastre contemporane”, potrivit postării de pe rețeaua socială.

„Întâlnirile vor fi moderate de studenți, iar cei prezenți în sală sunt invitați să facă parte din acest dialog, punând întrebări în funcție de propriile lor curiozități și interese de lectură”.

  • „Observând, la cald, cele mai noi tendințe în literatură, acest proiect oferă o cale de acces către culisele actualității literare”, continuă reprezentanții FLUB.

Seria începe marți, pe 9 aprilie, avându-l invitat pe Mircea Cărtărescu. Întâlnirea va fi moderată de Alexandra Ivan și Victor Grigoraș, studenți în anul II la programul de studii LLR-LLM.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Procurorul șef adjunct al DIICOT susține că „de cele mai multe ori” instituția a ales „discreție în mediatizarea” cazurilor de consum de droguri în școli „uneori de prestigiu” / Cupșa, PNL: Cum să facem așa? Să nu se afle cumva că în liceele noastre de prestigiu se consumă droguri. Dacă credeți că așa vom interveni eficient, cred că ne înșelăm cu toții

În contextul recentului caz mediatizat “Droguri în licee”, procurorul șef adjunct al DIICOT, Oana Pâțu, a spus în cadrul unei dezbateri în comisia de învățământ din Camera Deputaților că au…
Vezi articolul

Lucian Ciolan: Liceele pedagogice pot funcționa în continuare, dar nu mai suntem în situația de acum 30 de ani, în care un tânăr absolvent de liceu pedagogic, de 17-18 ani, avea maturitatea necesară să primească responsabilitatea de a decide destinele educaționale ale unui grup de 25 sau 30 de copii

Complexitatea carierei didactice, complexitatea lumii în care trăim a crescut atât de mult – spune profesorul universitar Lucian Ciolan, prorector al Universității București – încât cred că un tânăr de…
Vezi articolul

Studenții își vor plăti integral abonamentele pentru transport în București din banii lor, iar apoi reducerea de 90% o vor recupera ca decont de la facultăți, susține Asociația pentru transport București-Ilfov – document

Abonamentele de transport în comun din București rămân la preț întreg pentru studenți în primă fază, chiar dacă potrivit legii aceștia trebuie să le achiziționeze cu 90% reducere. Pentru a…
Vezi articolul