Hărți comparative cu notele de la Titularizare 2021. Cele mai multe note sub 5, în județul Tulcea / În Sectorul 2 al Capitalei, promovare 100%. 15 persoane care doreau să se angajeze profesori în sistemul de învățământ au luat nota 1

10.461 de vizualizări
Sursă foto: Ministerul Educației
Județul cu cel mai mare procent de note sub 5 la concursul pentru angajare în sistemul de învățământ (Titularizare 2021) este Tulcea (36,8%), urmat de Călărași (34,8%) și Mehedinți (28,3%), potrivit datelor Ministerului Educației. La concursul de angajare în sistemul de învățământ au participat și 15 candidați care au luat nota 1.

În București, procentul celor care au luat sub 5 la Titularizare 2021 este de 15,18%, cei mai mulți fiind în Sectorul 3 (19%).

Sursă foto: Ministerul Educației

La polul opus, cu cele mai puține note sub cinci se află Harghita (12,2%), Cluj (13,03%) și Dolj (14,3%).

În ceea ce privește profesorii care au promovat Titularizarea, județele cu cele mai multe note peste 7 sunt Cluj (56,6%), Harghita (52,1%), Dolj (53,1%) și Prahova (50,1%).

Sursă foto: Ministerul Educației

Din promoția curentă, adică profesori care au susținut pentru prima dată în ultimii șase ani concursul de Titularizare, cei mai mulți promovați sunt din Sectorul 2 al Capitalei, unde 100% din candidați au trecut examenul, potrivit datelor Ministerului Educației.

Sursă foto: Ministerul Educației

Cele mai multe note de 10 au fost în București (13), apoi în județul Cluj (11) și în Dolj (9). În București, cele mai multe note de 10 (4 note) au fost luate de profesori din Sectorul 5.

Sursă foto: Ministerul Educației
Citește și:
Titularizare 2021. 97% dintre contestații s-au soldat cu schimbarea notei, diferențele sunt inadmisibile / Rezultatele cele mai slabe sunt obținute de cei mai recenți absolvenți de învățământ superior, spune ministrul Cîmpeanu
Rezultatele finale de la Titularizare 2021 au fost publicate de Ministerul Educației
Drama unui profesor care a luat 10 la titularizare: Când se apropie sfârșitul anului școlar, iarăși începi să tremuri și te întrebi: la anul unde voi fi? Oana Zamfirescu, la al cincilea examen în județul fără niciun post titularizabil la Română: Copiii au impresia că îi părăsești fiindcă vrei tu

2 comments
  1. De ani de zile dăm vina pe profesori şi pe elevi. Profesorii nu ştiu să predea şi elevii nu ştiu să înveţe, sunt demotivaţi şi plictisiţi. Nu ni se explică însă de ce un elev strălucit în Marea Britanie rămâne aproape corijent atunci când se întoarce în ţară şi intră în sistemul educaţional autohton, sau de ce un profesor cu probleme în România devine lăudat în altă ţară.
    Sunt trei elemente în joc: elevii, profesorii şi programa. Unul din aceste elemente e greşit. E mult, învechit şi fără legătură cu viaţa reală.

    Mănăstire într-un picior, ghici ciupercă ce-i?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

10 olimpiade școlare județene în finalul de săptămână 23-24 martie, printre care la Chimie, Limba Engleză – oral, Limba franceză și limbile romanice / Elevii pot folosi calculatoare neprogramabile la Chimie și încep proba la 9:30

Al doilea final de săptămână din anul 2024 cu mai multe olimpiade naționale școlare – fazele județene este 23-24 martie, când au loc olimpiadele de Limba engleză – oral, Chimie,…
Vezi articolul

Tătaru, despre declarația pe propria răspundere pe care trebuie să o completeze părinții: Nici nu am avut pretenţia ca părintele să se erijeze într-un medic, dar să ne dea nişte simptome pe care le-a avut în ultima perioadă

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat sâmbătă că părinţii trebuie să completeze declaraţia pe propria răspundere atunci când copilul lor va merge la şcoală, documentul respectiv constituind un element de…
Vezi articolul

DOCUMENT Ordonanța “mătură” adună peste 4 milioane de lei, doar în județul Argeș / Majoritatea banilor sunt de la bugetele instituțiilor de învățământ: bani necheltuiți de burse sau din programul laptele și cornul

Ordonanța de Urgență de tip “mătură” dată de Guvernul Ciolacu, prin care Consiliile județene sunt obligate să restituie banii necheltuiți care fuseseră prevăzuți la început de an, strânge de la…
Vezi articolul