G4Media.ro: Guvernul Cîțu a fost demis de Parlament. 281 de voturi la moțiunea de cenzură, cel mai mare din istoria moțiunilor

3.910 vizualizări
Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a trecut marți de votul Parlamentului, iar guvernul Cîțu e demis, scrie G4Media.ro. Au fost 281 de voturi pentru debarcarea guvernului, din cei 318 deputați și senatori prezenți. Pentru a fi adoptată moţiunea trebuia să întrunească 234 de voturi „pentru”.

Guvernul este demis la data retragerii de către Parlament a încrederii acordate. Guvernul al cărui mandat a încetat în aceste condiţii îndeplineşte numai actele necesare pentru administrarea treburilor publice până la depunerea jurământului de membrii noului Guvern.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

3 comments
  1. Urmatorii pe lista: Arafat (care s-a declarat deasupra Constitutiei) expulzat din tara si Iohannis ( care a calcat Constitutia in picioare de nenumarate ori) suspendat. Vrem un guvern cu adevarat romanesc, neaservit nimanui, dedicat exclusiv interesului national!

  2. Mare păcat. E foarte greu sa conduci o tara în vreme de pandemie. Trebuiesc luate masuri nepopulare, e inevitabila creșterea de preturi, iar opoziția în acest caz pur și simplu își face de cap pe fondul nemulțumirii oamenilor.Iar rezultatul e ca uite, arunca tara în haos, doar ca să ia ei puterea și, culmea, sa facă aceleași masuri pe care le-a făcut și guvernul Câțu. Cine își imaginează ca de acum va fi raiul pe pământ, se înșală. Cea mai tare faza ever, ar fi ca acum cine ia guvernarea sa bage direct vaccinul obligatoriu de la vârsta de 3 ani(ca oricum sunt multe cazuri la copii) și sa rezolve și școala sa se facă online. Se zice ca tot de ce ți-e frica nu scapi… Mai profilor.

  3. Căderea guvernelor, bucuria ……
    Totuși, Florin Citu nu avea fata de premier.
    Nimic nu îl recomandă pentru o funcție politica. Nu are viziune și nu are caracter. A luat modelul președintelui care trăiește în altă galaxie și care ne dă lecții de democrație, dar care încalcă constant legile și cutumele țării. Are impresia că fără el Romania nu o va duce bine. Get lost! Romanii s-au săturat de SuperMan, SuperCitu și SuperKlaun. Aud Wiedersehen meine Prasident!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Evaluare Națională 2024. Elevii de clasa a VIII-a sunt înscriși automat de școli în perioada 11-14 iunie. Cum poate fi accesată aplicația de înscriere de către școli și cum se actualizează datele elevilor – document

Înscrierile absolvenților de clasa a VIII-a la Evaluarea Națională 2024 au început marți, 11 iunie, și durează până vineri, 14 iunie, potrivit calendarului oficial. Elevii sunt înscriși automat de secretariatele…
Vezi articolul

După 66 școli renovate în ultimii 3 ani, în care învață peste 10.000 elevi, Asociația BookLand anunță construcția de școli etalon care să asigure și un pachet complet de servicii, inclusiv metodă de predare, conținut educațional și locuri de muncă după absolvire / Vor fi puse gratuit la dispoziția copiilor din rural

Construcția de școli etalon care să asigure și un pachet complet de servicii, inclusiv metodă de predare, conținut educațional și locuri de muncă după absolvire, anunțată ca proiect pentru următorii…
Vezi articolul
vârsta de pensionare, cancelarie profesori

În prea puține școli există cultura colaborării în cancelarie, a schimbului de practici și de experiențe între colegii de aceeași disciplină. Le lispsește un mediu sănătos de înțelegere, de sprijin, de încredere – Cosmin Chiriță, manager de proiect Merito

Școala și sistemul nu încurajează suficient colaborarea între profesori, discuțiile de la egal la egal între aceștia și educația de calitate care ar fi generată de o asemenea colaborare. Acestea…
Vezi articolul

Planul inspectorului școlar general din Dolj pentru „eficientizarea”, fără desființare de clase, a învățământului simultan: Elevi din mai multe structuri, respectând distanțe, vârsta elevilor, pot învăța într-o clasă de sine stătătoare / E o viziune pe termen lung

În învățământul simultan din județul Dolj învață în prezent 3.573 de elevi, în 71 de unități școlare, conform datelor primite de Edupedu.ro de la Inspectoratul Județean Dolj. Soluția propusă de…
Vezi articolul