FOTO Animale de companie, aduse în România de familiile refugiate din Ucraina, au primit consult și tratament gratuit de la studenții Universității de Medicină Veterinară din Cluj

456 de vizualizări
Sursă foto: USAMV Cluj-Napoca / Facebook
Animalele de companie aduse de refugiații din Ucraina au primit îngrijiri gratuit din partea studenților de la Universitatea de Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a universității.
Sursă foto: USAMV Cluj-Napoca / Facebook

O echipă medicală de la Clinica de Urgenţă, FMV Cluj-Napoca și care este coordonată de doctorul Andrei Razvan Codea, s-a ocupat de investigațiile de specialitate.

Sursă foto: USAMV Cluj-Napoca / Facebook

„Pisicile și cățeii care au venit la noi au avut parte de investigații paraclinice (analize de sânge), chiar și un consult cardiologic la un cățel cu probleme cardiace. La prezentare, animalele erau conștiente, normoterme, eupnemice, moderat deshidratate, dar și agitate, speriate. Le-am asigurat mâncare mai departe, pentru pensiunea unde erau cazate, dar și litiere cu nisip, castroane și toate cele necesare. Ulterior, animalele au fost programate pentru vaccinare antirabică, deparazitare internă și microcipare. Toate animalele au primit pașaport și instrucțiuni privind formalitățile de călătorie mai departe, în Europa”, a precizat coordonatorul Clinicii de Urgență.

Sursă foto: USAMV Cluj-Napoca / Facebook
Sursă foto: USAMV Cluj-Napoca / Facebook
Sursă foto: USAMV Cluj-Napoca / Facebook
Sursă foto: USAMV Cluj-Napoca / Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Un fragment din teza de doctorat a ministrului de interne Lucian Bode a fost transcris de mână de voluntari USR, pentru că lucrarea nu există în format fizic și nu poate fi consultată decât pe un calculator fără acces la internet, la Biblioteca Națională / Teza are 220 de pagini, iar bibliografia conține 40 de cărți care sunt în limba engleză, două în franceză, una în italiană

Teza de doctorat a ministrului de interne, “Securitatea energetică și managementul resurselor la începutul secolului XXI. România în context european actual”, are 220 de pagini “cu tot cu coperți, iar…
Vezi articolul

Shanghai Ranking 2021 după domenii de studiu: Universitățile românești au o prezența modestă în clasamentele menționate de ministrul Cîmpeanu ca referință pentru finanțarea cercetării universitare / 8 din 14 apariții revin universităților din Cluj

Universitățile din România au și în acest an apariții modeste în clasamentele globale după domenii de studiu realizate de compania de consultanță Shanghai Ranking – Global Rankings of Academic Subjects…
Vezi articolul