Folosirea feedbackului la clasă – înscrieri pentru ateliere de lucru online cu profesori MERITO

643 de vizualizări
Foto: © Luisa Leal Melo | Dreamstime.com
Pe 9 mai, începând cu ora 18:00, are loc un webinar accesibil gratuit profesorilor, studenților și elevilor de profil pedagogic, anunță Proiectul MERITO. Înscrierile sunt posibile printr-un formular online, în limita a 500 de locuri, conform organizatorilor.

În cadrul webinarului, participanții vor avea ocazia să aleagă între mai multe “camere Zoom” tematice, unde vor putea interacționa direct cu profesori:

  • Tatiana Cauni, distinsă cu titlul de profesor MERITO 2019, va oferi o introducere pe tema strategiilor de predare-învățare.
  • Antoneta Împuşcatu, Laura Borbe, Laura Felea și Marian Cîrlig, toți laureați MERITO, vor discuta despre importanța feedbackului în procesul educațional.

Atelierele sunt concepute pentru a oferi profesorilor acces la metode validate și instrumente inovative de lucru cu elevii. Aceste sesiuni sunt menite nu doar pentru a prezenta tehnici și strategii, ci și pentru a facilita un schimb de experiență între cadrele didactice, subliniind importanța comunității în dezvoltarea profesională continuă, mai arată organizatorii.

Detalii, pe pagina evenimentului.

Foto: © Luisa Leal Melo | Dreamstime.com /  Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Independența instituției care acreditează și autorizează toate școlile și grădinițele din România, în pericol. ARACIP ar urma să fie puternic politizată, atrage atenția Ovidiu Voicu, președintele Centrului pentru Inovație Publică: Nu pot să facă parte din consiliul Agenției cei care vor să fie evaluați, pentru că nu ar mai fi evaluarea externă

Ministerul Educației a organizat, luni, 27 decembrie, o dezbatere publică în legătură cu proiectul unei Hotărâri de Guvern care schimbă modul de funcționare al instituției care acreditează toate școlile și…
Vezi articolul

Cîmpeanu nu înțelege de ce a demisionat de la Educație, în plin scandal de plagiat: Propria demisie e “nedreaptă, generată de către cei care înțeleg mult prea puțin specificul învățământului superior”

Rectorul Sorin Cîmpeanu spune că propria demisie de la șefia Ministerului Educației este “nedreaptă”. Afirmația vine la 4 zile după ce Cîmpeanu a anunțat că a demisionat “din proprie inițiativă”,…
Vezi articolul

Reprezentanții studenților: Ministerul să retragă propunerile de modificare a legislației de analiză a doctoratelor, „nu sunt oportune și ar crea dificultăți în sancționarea persoanelor vinovate”. Ministerul a cerut ca tezele să fie verificate integral la fiecare sesizare

Modificările propuse de ministrul Sorin Cîmpeanu la metodologia care reglementează soluționarea sesizărilor de plagiat în doctorate „nu sunt oportune și, finalmente, ar crea dificultăți în sancționarea persoanelor vinovate”, este punctul…
Vezi articolul