Facebook extinde controlul părinților asupra aplicației Messenger Kids

2.426 de vizualizări
FOTO: Facebook
Părinţii pot avea un control mai mare asupra modului în care copiii lor folosesc Messenger Kids de la Facebook, după ce reţeaua de socializare a lansat o serie de modificări ale aplicaţiei, notează blogul din România al producătorului de soluţii de securitate, Eset, citată de G4Media.ro.

„Noua opţiune face parte din procesul de extindere a controlului parental în aplicaţia Messenger Kids pentru copiii sub 13 ani. Facebook lansează o serie de modificări pentru Messenger Kids, prin care oferă părinţilor un control mai mare asupra modului în care copiii lor folosesc aplicaţia de mesagerie.

Puteţi analiza cu cine interacţionează copiii dumneavoastră şi puteţi consulta istoricul chat-ului lor (…) În plus, veţi avea acces la cele mai recente videoclipuri şi fotografii pe care copiii dumneavoastră le-au trimis sau le-au primit şi puteţi elimina conţinutul, dacă este necesar. Reînnoirea aplicaţiei vă oferă, de asemenea, opţiunea de a vedea o listă de dispozitive la care copiii dumneavoastră sunt conectaţi şi de a deconecta conturile de la distanţă.

Puteţi solicita, de asemenea, o copie a datelor Messenger Kids ale copilului dumneavoastră, la fel cum puteţi face cu propriile informaţii partajate cu Facebook”, menţionează sursa citată.

Citiţi articolul integral pe G4Media.ro

Orientat către copii mai mici de 13 ani, Messenger Kids este proiectat să fie o alternativă de mediu controlat la aplicația principală Messenger a rețelei sociale. Aplicația prietenoasă pentru copii a fost lansată pentru dispozitivele iOS din Statele Unite în decembrie 2017; alte țări și versiunea Android au urmat câteva luni mai târziu.

Aplicația oferă copiilor un mod de a păstra legătura cu rudele și prietenii, în timp ce le oferă părinților o anumită măsură de supraveghere, permițându-le inclusiv să aprobe în prealabil lista cu persoanele cu care interacționează copiii lor.

Facebook a fost analizat în detaliu anul trecut, după ce o eroare de proiectare a aplicației a subminat aceste controale parentale, permițând unora dintre utilizatorii aplicației să discute cu persoane necunoscute.

FOTO: Facebook.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

ANOSR, alianța studenților condusă în trecut de actualul ministru Deca, a ieșit la mitingul de amploare din București și anunță că se solidarizează cu profesorii

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, ANOSR, anunță că este astăzi alături de cadrele didactice din învățământul preuniversitar și superior și susține demersurile sindicatelor acestora privind nevoia unei finanțări…
Vezi articolul

Peste o mie de elevi ai Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Buzău învață de o săptămână online. Ei își desfășurau cursurile într-un imobil care nu mai are apă potabilă / Colegiul este în reabilitare de peste 4 ani

Peste 1.000 de elevi Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău învaţă de mai bine de o săptămână online din cauză că imobilul unde îşi desfăşoară cursurile nu are apă potabilă,…
Vezi articolul

Un stetoscop electronic care poate asculta de la distanță ce se întâmplă în corpul uman, dezvoltat de cercetătorii portughezi. Medicii au fost nevoiţi să renunţe la instrumentul tradițional din cauza măsurilor de protecție faţă de pacienţii cu noul coronavirus

O tehnologie care permite ascultarea de la distanță a organismului uman, cum ar fi ascultarea plămânilor în cazul bolnavilor de coronavirus, a fost dezvoltată de cercetătorii de la Universitatea Coimba…
Vezi articolul