Expoziție Daniel Zlota care susține educația alături de Teach For Romania

57 de vizualizări
Pe 19 decembrie, la ora 19:00, artistul Daniel Zlota prezintă expoziția „Introspective”, o relatare a universului său artistic prin intermediul a cinci dintre colecțiile lansate de pictor: Comorile României, Conversion, Colores de Mexico, Fusion Israel ’70 și Como Collezione. Evenimentul va avea loc în prezența artistului la Bistro Matrioska (Strada Visarion 20, București), potrivit unui comunicat remis Edupedu.ro.

Daniel Zlota susține cauza Teach For Romania și vrea să contribuie la crearea condițiilor necesare ca toți copiii din România să aibă acces la o educație de calitate. În acest sens, artistul va dona către Teach For Romania un procent ce va fi comunicat ulterior din vânzările lucrărilor sale înregistrate pe toată perioada expoziției (19 decembrie 2018 – 20 ianuarie 2019).

”Mi-am dorit să pot prezenta laolaltă cele 30 de tablouri dintr-o selecție de cinci colecții lansate până acum. Am reușit să aduc în țară o parte dintre ele și astfel s-a concretizat ideea retrospectivei activității mele artistice. Lucrările sunt pline de culoare, emoții și stări adunate de-a lungul timpului și sper să ofere privitorului acele câteva clipe de introspecție de care avem nevoie cu toții. Dedic această expoziție tuturor celor care își urmează pasiunile, iar pentru mine este importat să susțin educația pentru că astfel creăm valori. Apreciez activitatea Teach For Romania și mă bucur că am șansa să îi sprijin prin creațiile mele”, spune pictorul Daniel Zlota, potrivit comunicatului.

Expoziția va putea fi vizitată la Bistro Matrioska până pe 20 ianuarie 2019, în intervalul orar 12:00 – 22:00.

Despre Daniel Zlota

Prins între două mari pasiuni, după mai mulți ani de arhitectură, Daniel Zlota a hotărât să se dedice primei sale pasiuni, pictura. Daniel experimentează tehnici mixte, precum vopsea acrilică, acuarelă, creionul, cărbunele, pastel și colaj. O sursă de inspirație o constituie lucrările artiștilor internaționali precum Klimt, Castagnet, Zbugvic, Pekel etc. Lucrările sale se regăsesc în colecții personale din S.U.A., Mexic, Anglia, Italia, Spania, Franța, Bulgaria, Cehia și România,etc.

Despre Teach For Romania

Teach for Romania recrutează români valoroși, îi pregătește ca învățători sau profesori model și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație.

Teach for Romania face parte din rețeaua Teach for All, care cuprinde astăzi peste 46 de țări de pe 5 continente. Teach for All susține partenerii locali în schimbarea contextului educațional. Profesori, alumni și angajați din rețea își adaptează soluțiile la contextul local și, astfel, realizează inovații ce pot fi împărtășite pentru a accelera progresul în toată rețeaua.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ana Cirjea, absolventa de liceu din Timiș cu media 10 la BAC 2024: La fizică știam destul de bine pentru că era materia de clasă și era foarte simplu. La română știam pentru subiectele 1 și 2. Pentru subiectul 3 am învățat eseurile în ultima perioadă. Am fost admisă la École Polytechnique în Franța

Ana Cirjea, absolventă a Colegiului Național C.D. Loga din Timișoara, este singurul candidat la examenul național de Bacalaureat 2024 care a obținut media 10 din județul Timiș. Potrivit stirileprotv.ro, aceasta…
Vezi articolul

UBB Cluj și Universitatea București au regresat serios în Top Shanghai față de anul trecut. Singurele universități românești sunt la coada clasamentului dominat de instituții academice din SUA și Marea Britanie

Universitatea Babeș – Bolyai din Cluj (locurile 701 – 800) și Universitatea București (locurile 901 – 1000) sunt singurele două instituții de învățământ superior din România prinse în Topul Shanghai…
Vezi articolul

Horia Iovu, consilier al premierului Ciolacu și profesor la Politehnica București, printre câștigătorii Galei Cercetării Românești, în care au fost acordate premii în bani mai multor cercetători cu rezultate notabile / Premii speciale pentru rectorii Mihnea Costoiu și Daniel David

Horia Iovu, consilier al premierului Marcel Ciolacu și profesor la Politehnica București este printre câștigătorii Galei Cercetării Românești, ce a avut loc marți, 27 februarie. El a primit premiul pentru…
Vezi articolul

Apel al ministerului Educației către profesori să contribuie cu resurse educaționale deschise: „Ne dorim implicarea profesorilor pentru realizarea de lecții video”

Ministerul Educației face un apel către profesori să contribuie cu resurse educaționale deschise. Într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a ministrului Monica Anisie. Pe lângă încărcarea de resurse educaționale deschise,…
Vezi articolul

Noua Politehnica București, formată după fuziunea cu Universitatea din Pitești, își începe activitatea didactică în noua formulă începând cu anul universitar 2023-2024 – legea de înființare a fost publicată în Monitorul Oficial

Noua Universitate Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București, înființată prin fuziunea Universității Politehnica din București cu Universitatea din Pitești, își va începe activitățile didactică în noua formulă începând cu…
Vezi articolul