„Explorează ca un om de știință, creează ca un artist”, atelier pentru copii, duminică, 3 martie (P)

526 de vizualizări
Aveți un copil curios, pasionat de proiecte și interesat să afle cum funcționează lucrurile? Vreți să-l sprijiniți pentru a-și dezvolta și valoriza abilitățile și nu pierdeți nicio ocazie de a-i crește și cultiva curiozitatea? Înscrieți-l la atelierul „Explorează ca un om de știință, creează ca un artist”, care se va desfășura duminică, 3 martie, în București, pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani.

Când:

  • seria 1: duminică, 3 martie, de la ora 13.30 (atelierul durează 1 oră)         
  • seria 2: duminică, 3 martie, de la ora 15.30 (atelierul durează 1 oră)

Unde:

  • Education Point, Piața Amzei 7-15, sector 1, București

Locuri limitate

  • Preț și înscriere: 120 lei, redus la 90 de lei pentru înscrieri până miercuri, 28 februarie (în limita locurilor disponibile)
  • CUMPĂRĂ LOCUL AICI

La atelierul „Explorează ca un om de știință, creează ca un artist”, prin activități practice și distractive copiii vor învăța:

  • să realizeze flori din hârtie de cromatografie: este o activitate STEAM, prin care copiii explorează conceptul de cromatografie;
  • să facă bombe de baie: este o activitate interesantă prin care copiii vor învăța despre reacțiile chimice;
  • să realizeze forme de plastic biodegradabil: vor produce plastic ecologic din ingrediente de uz plastic; din acesta vor realiza inimioare pictate pentru a le oferi mamei de 8 martie.

Știința evoluează mai repede ca niciodată, iar șansa de a-i deprinde cât mai timpuriu mecanismele este o investiție în viitoarea carieră.

Mai mult, studiul științei formează un mod de gândire. O minte modelată de științe are un plus competitiv în meserii din domenii cu profil investigativ, chiar dacă acestea nu au legătură directă cu știința, precum finanțele și dreptul.

Pentru mai multe informații, sunați la nr. de telefon 0751188752 sau trimiteți un mail la adresa office@learngate.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Material susținut de Fundația Vodafone

GHID didactic pentru profesori și activități fascinante pentru elevii lor: drone, roboți, senzori, programare, cloud computing, ioT și mașini electrice / Resursele educaționale digitale sunt gratuite și ușor de folosit cu roboțelul V pe post de asistent didactic

Profesorii de gimnaziu care vor să îi introducă pe elevi în domeniul Roboticii au de acum la dispoziție, gratuit, 12 activități de învățare cu aplicații practice ale acesteia în viața…
Vezi articolul

Programul ASAP de implementare în școli a sistemului de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile va ajunge în toate reședințele de județ din România în anul școlar 2021-2022 (P)

ASAP România (Armata Selectării Atente a Plasticului), programul de responsabilitate socială inițiat de Fundația The Institute și susținut de Lidl România, care urmărește să genereze schimbare în comportamentul adolescenților față…
Vezi articolul

În săptămâna Școala Altfel profesorii le pot oferi elevilor o experiență unică la Dino Parc și Dino Tabăra Râșnov / Drumeții pe munte, vizite în care pot vedea urși carpatini, cerbi și mistreți, tururi la Castelul Bran și multe activități educative de neuitat (P)

Dacă ești profesor, știi deja că planificarea activităților pentru Școala Altfel și Săptămâna Verde nu este niciodată o temă fără probleme. Indiferent dacă elevii de-abia au început primul an școlar…
Vezi articolul