Evaluare Națională la clasa a VI-a 2024. Fișa de evaluare individuală a elevului și Caietul profesorului pentru proba de Matematică și științe, cu răspunsurile corecte – descarcă

14.386 de vizualizări
Foto: Fișă de evaluare individuală Evaluarea Națională VI 2024 Matematică
Caietul profesorului pentru proba de Matematică și științe, dar și fișa de evaluare individuală a elevului, de la Evaluarea Națională la clasa a VI-a 2024, au fost obținute pe surse de Edupedu.ro. Publicăm aceste documente pentru a veni în sprijinul profesorilor implicați în Evaluare.

Caietul profesorului este ghidul pentru cadrele didactice pentru corectarea testelor administrate elevilor de clasa a VI-a, săptămâna trecută, pe 28 și 29 mai. Documentul precizează codurile corespunzătoare răspunsurilor date de elevi, care sunt apoi introduse în aplicația informatică care centralizează aceste rezultate.

Rezultatele individuale obținute la aceste evaluări nu se afișează.

Amintim că pe 12 mai, cu o zi înainte de Evaluarea Națională de clasa a II-a, Ministerul Educației a anunțat că rezultatele elevilor vor fi colectate cu o nouă aplicație digitală, care le va da profesorilor și învățătorilor acces rapid la date și la rapoartele pe clasă.

Rapoartele pentru profesori, directori și inspectori de la Evaluările Naționale II IV VI 2024, din noua aplicație pentru rezultate, nu vor fi folosite la o ierarhie pe țară. Cristescu, secretar de stat în Ministerul Educației: Dorința noastră este să promovăm o îmbunătățire a interacțiunii cu elevii.

Fișa de evaluare EN VI 2024 – Matematică și științe:

Caietul profesorului Testul 1 Matematică și științe:

Caietul profesorului Testul 2 Matematică și științe:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
adolescenti telefon tehnologie

Studiu Oxford: Folosirea tehnologiei de către tineri a devenit mai puțin asociată cu depresia în ultimul deceniu, dar utilizarea rețelelor sociale a devenit semnificativ legată de problemele emoționale ale adolescenților

Este o “legătură infimă” între folosirea tehnologiei de către adolescenți și eventualele lor probleme de sănătate mintală, conform unui nou studiu al Universității Oxford din Marea Britanie publicat recent în…
Vezi articolul

„Încheierea anului școlar pe 25 iunie este mai puțin dăunătoare, pentru că nu va fi decalată Evaluarea Națională” – Rareș Voicu, președintele Consiliului Național al Elevilor, despre propunerile de modificare a anului școlar în curs

Schimbările bruște ale structurii anului școlar în curs anunțate de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, îi bulversează pe elevi, iar cea mai bună variantă propusă până acum este cea în care…
Vezi articolul

Concursuri extrașcolare 2024. Înscrierile elevilor și organizarea activităților educative la nivel de județ vor fi centralizate într-o „platformă” făcută de inspectorii școlari, până pe 23 februarie – adresă de la Ministerul Educației

Inspectorii școlari responsabili de organizarea concursurilor extrașcolare naționale, incluse în calendarul proiectelor de educație extrașcolară (CPEENI, fostele CAEN) 2024, trebuie să realizeze o „platformă” în care să centralizeze datele despre…
Vezi articolul