Elevii vâlceni pot semnala problemele pe care le au la școală printr-un formular online accesat cu un cod QR, anunță Asociaţia Vâlceană a Elevilor

106 vizualizări
Foto: © Pressureua | Dreamstime.com
Asociaţia Vâlceană a Elevilor pune la dispoziţie o linie de urgenţă pentru toți elevii din județ, unde pot fi semnalate problemele pe care le întâmpină la şcoală. Linia de urgență reprezintă practic un formular online, care poate fi accesat prin cod QR. Plângerile se pot face și anonime iar elevii pt alege să fie contactați direct de un membru al asociației.

Asociaţia Vâlceană a Elevilor (AVE) le pune la dispoziţie elevilor din toate școlile din județ o linie de urgenţă unde pot fi semnalate problemele pe care le întâmpină la şcoală.

“Le recomandăm elevilor să nu ignore situaţiile dificile sau comportamentele inadecvate întâlnite în şcoli. Ne dorim să discuţi deschis cu noi pentru a găsi soluţii împreună. Indiferent de rezultat, suntem aici să te ascultăm şi să te ajutăm. Nu lăsa problemele să fie trecute cu vederea!”, au transmis reprezentanţii AVE.

Linia de Urgenţă a Elevului’ poate fi accesată printr-un cod QR, care se găseşte pe pagina de Facebook a asociaţiei, cât şi pe afişele care au fost deja distribuite în multe dintre şcolile din judeţ.

Sursa: Facebook AVE

În formularul de acces elevii pot completa anonim sesizarea și există opțiunea de a lua legătura cu un membru al Asociației. E necesar ca elevul să scrie numele unității de învățământ, situația cu care se confruntă și să o descrie în detaliu apoi, inclusiv persoanele implicate.

Foto: © Pressureua | Dreamstime.com /
Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

“Dacă bolnavii intră în spital având un test PCR, nu văd de ce am face o diferențiere” în cazul studenților – ministrul Educației, despre cazul UMF Iași / Liga Studenților din Iași: ce face universitatea e “o ingerință total extralegală”

“Nu este îngrădit niciun drept” în cazul deciziei Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, de a permite participarea în format fizic la examene doar pentru studenții…
Vezi articolul

OFICIAL Școlile și grădinițele de stat și private se închid începând de miercuri, 11 martie, și până pe 22 martie, din cauza coronavirusului. Orban: Grija noastră este de a-i feri pe copii de orice risc de contaminare. Am lăsat un timp de adaptare părinților

Toate școlile și grădinițele din România, de stat și private, vor fi închise începând de miercuri, 11 martie, și până pe 22 martie. Comitetul național pentru situații de urgență a decis…
Vezi articolul

Motivarea profesorilor este o soluție pentru a reduce analfabetismul funcțional, însă nu rezolvă problema, susține Sorin Ion: Dacă mâine dublăm salariile, nu înseamnă că de a doua zi se dublează și calitatea muncii. Pentru asta trebuie cel puțin o generație

Pentru a reduce analfabetismul funcțional al elevilor, „ne trebuie oameni buni, profesori de calitate și pentru asta trebuie motivați, pentru că, cu tot respectul pentru vocație, dar până la urmă…
Vezi articolul

Noile examene de admitere la liceu vor fi susținute de elevii care intră clasa a V-a în anul școlar 2023-2024, “dacă legea educației va fi adoptată de Parlament până la finele acestui an”. Ministrul Deca anunță că examenul de admitere la Colegii este în continuare “luat în calcul”

“Pentru admiterea la liceu ne dorim o soluție care să dea liceelor și o autonomie în a selecta în funcție de profil, dar să țină cont de nevoile de echitate”,…
Vezi articolul