Elevii pasionați de jocurile de strategie au, sâmbătă, 11 noiembrie, de la 10.00, joc de negociere cu Georgiana Surdu, negociator profesionist (P)

1.635 de vizualizări
Fotografie de la Google DeepMind: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/abstract-imagini-abstracte-cgi-tehnologie-17485632/
Ești inspirat de marii negociatori care reușesc să vândă orice oricui sau care pot debloca situații tensionate când pare că nu există cale de ieșire? Vrei și tu să deprinzi abilități de negociator? Acum ai ocazia să înveți cum acționează un negociator profesionist, să cunoști și mai ales să pui în aplicare tehnici folosite în diplomație și afaceri. 

Pentru elevii de 12-15 ani, un curs de introducere în negocieri prin jocuri și activități practice este o modalitate foarte eficientă de a dezvolta abilități de comunicare, dar și capacitatea de luare a deciziilor. 

LearnGate îți propune un atelier de negociere cu Georgiana Surdu, lector dr. în cadrul Universității Româno-Americane din București și director executiv al Asociației Companiilor Chimice din România ROMCHIMICA. 

Atelierul are loc pe 11 noiembrie, de la ora 10.00 și va dura două ore. 

Ce vor învăța copiii la curs?

  • De câte tipuri sunt negocierile și cum putem utiliza fiecare context
  • Câte tipologii comportamentale există și cum sunt ele asociate cu negocierea
  • Cât de importantă este pregătirea într-o negociere și care sunt sursele noastre de informare
  • Cum să negociem cu persoane din alte culturi și să evităm neînțelegerile care vin din limbă, tradiții și obiceiuri etc.
  • Câte tipuri de comunicare există și cum să le utilizăm eficient
Rezervă acum locul la atelierul de negociere din 11 noiembrie!

Fotografie de la Google DeepMind


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Evaluarea Națională la clasa a II-a, a IV-a și a VI-a 2019: Instituția care face subiectele anunță că nu schimbă structura cerințelor. Modele de subiecte

Subiectele pentru Evaluările Naționale de la clasa a II-a, a IV-a și a VI-a 2019 “au aceeași structură cu cea din 2018”, a anunțat pentru Edupedu.ro instituția din subordinea Ministerului…
Vezi articolul

UTIL pentru profesori: cursuri de prevenire a consumului de droguri cu modalități de comunicare eficientă cu tinerii și de recunoaștere a semnelor de avertizare, puse la dispoziție gratuit de SuperȘcoala / Peste 1.000 de cadre didactice s-au înscris în platformă, părinții și elevii pot accesa direct materialele (P)

Platforma educațională SuperȘcoala, în colaborare cu asociația Teen Challenge Smart, anunță publicarea a două cursuri antidrog, primul dedicat profesorilor și părinților, cel de-al doilea adresat direct adolescenților și preadolescenților. Cursurile…
Vezi articolul

Construcția primei școli etalon pentru sistemul de învățământ românesc, anunțată de Asociația BookLand. Va avea cantină, cinema, laboratoare și solarii în care vor crește propriile legume (P)

Asociația BookLand anunță că, începând de anul viitor, se va concentra pe construcția primei școli etalon pentru sistemul de învățământ românesc. Este vorba despre o școală 100% modernă și sustenabilă…
Vezi articolul

Material susținut de NextLab.tech

INTERVIU Gabriela Cobel, profesor de fizică: Am construit împreună, am învățat împreună și am făcut tot felul de roboți, iar pentru ceea ce nu am știut, primii mei profesori au fost elevii. Au venit și în vacanță la clubul de robotică

Din dorința și pasiunea elevilor pentru ceva nou, Gabriela Cobel, profesor de fizică și director adjunct la Școala Gimnazială „George Coșbuc” din Sighetu Marmației, a înființat în aprilie 2023 un…
Vezi articolul

Material susținut de BCR

Platforma socială și de învățare, gratuită, pentru antreprenori, lideri sau chiar profesori și directori de școli: Trebuie să privim sustenabilitatea ca pe o investiție, nu ca pe un cost, spune Ciprian Stănescu, organizator al Academiei de Sustenabilitate

Ce înseamnă să fii sustenabil? Să fii prietenos cu mediul? „Nu e doar despre cum să avem grijă de mediu, este un concept mult mai complex. Sustenabilitatea este despre elemente…
Vezi articolul