Elevii pasionați de jocurile de strategie au, sâmbătă, 11 noiembrie, de la 10.00, joc de negociere cu Georgiana Surdu, negociator profesionist (P)

1.633 de vizualizări
Fotografie de la Google DeepMind: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/abstract-imagini-abstracte-cgi-tehnologie-17485632/
Ești inspirat de marii negociatori care reușesc să vândă orice oricui sau care pot debloca situații tensionate când pare că nu există cale de ieșire? Vrei și tu să deprinzi abilități de negociator? Acum ai ocazia să înveți cum acționează un negociator profesionist, să cunoști și mai ales să pui în aplicare tehnici folosite în diplomație și afaceri. 

Pentru elevii de 12-15 ani, un curs de introducere în negocieri prin jocuri și activități practice este o modalitate foarte eficientă de a dezvolta abilități de comunicare, dar și capacitatea de luare a deciziilor. 

LearnGate îți propune un atelier de negociere cu Georgiana Surdu, lector dr. în cadrul Universității Româno-Americane din București și director executiv al Asociației Companiilor Chimice din România ROMCHIMICA. 

Atelierul are loc pe 11 noiembrie, de la ora 10.00 și va dura două ore. 

Ce vor învăța copiii la curs?

  • De câte tipuri sunt negocierile și cum putem utiliza fiecare context
  • Câte tipologii comportamentale există și cum sunt ele asociate cu negocierea
  • Cât de importantă este pregătirea într-o negociere și care sunt sursele noastre de informare
  • Cum să negociem cu persoane din alte culturi și să evităm neînțelegerile care vin din limbă, tradiții și obiceiuri etc.
  • Câte tipuri de comunicare există și cum să le utilizăm eficient
Rezervă acum locul la atelierul de negociere din 11 noiembrie!

Fotografie de la Google DeepMind


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Proiect susținut de UiPath Foundation

Odată a venit de la școală cu 10 și am zis „du-te, măi, de aici, cum să vii cu 10?” – mama unui elev din satul Mihăileni, Botoșani, înscris în Future Acceleration Program / Recâștigarea curajului și încrederii prin educație

Are 12 ani și este unul din cei 20 de copii din județul Botoșani și 368 de copii din țară care, de toamna trecută, au parte de educație personalizată. S-a…
Vezi articolul

Fenomenul Brașov – Alexandru Manda, student la Drept: Ofer sprijin părinților și elevilor care vor să dea în judecată colegiile care au stabilit medie școlară obligatorie în gimnaziu

“Dacă există elevi sau părinți care vor să dea în judecată colegiile, obiectivul procesului fiind suspendarea respectiv anularea regulamentului, mă ofer să le acord sprijinul, pentru că doar ei pot…
Vezi articolul

Material susținut de World Vision Romania

World Vision România şi Fundaţia OMV Petrom au lansat cel mai mare proiect dedicat copiilor de grădiniță din România, cu 60.000 de copii şi 10.000 de părinţi incluşi. Valoarea totală a proiectului este de peste 2,7 milioane de euro / De ce nu ajung copiii la grădiniță?

Rata de participare la grădiniță a copiilor a scăzut în România la 78.2%, de la 84.1% în 2011, nivel cu care țara noastră se află sub media europeană care este…
Vezi articolul