UPDATE Elena Lasconi a absolvit o facultate particulară din Deva din cadrul Universității Ecologice și a luat licența la ASE București. În CV-ul său oficial nu figurează numele facultății / USR: Lasconi „n-a ascuns nimic niciodată”

4.884 de vizualizări
Foto: INQUAM Photos – Cornel Putan
Elena Lasconi, candidata USR la prezidențiale, a urmat cursurile Facultății de Management în Economia Turismului și Comerțului Internațional din Deva, o facultate din cadrul Universității Ecologice (universitate privată), potrivit unei declarații pentru revista Femeia, scrie G4Media.ro.
  • UPDATE USR a publicat, miercuri, o reacție pe această temă, arătând, pe Facebook, că Elena Lasconi „ a luat cu 9,20 licența la ASE București, a absolvit cursurile Universității Ecologice din Deva. După ce s-a căsătorit și a născut, s-a angajat la PRO TV. N-a ascuns nimic niciodată. Cine s-a angajat vreodată pe bune știe că, la angajare, duci diploma de licență, nu foaia matricolă” – Reacția, integral mai jos

Ea și-a luat ulterior licența la Academia de Studii Economice ASE București. În CV-ul său oficial de pe site-ul Primăriei Câmpulung nu apare informația legată de facultatea absolvită, ci doar faptul că și-a luat licența în 2001 la ASE.

În CV-ul său oficial, Lasconi arată că a terminat liceul pedagogic din Deva în 1990, iar licența și-a luat-o în 2001, ceea ce arată o distanță de 11 ani între finalizarea liceului și licență.

Lasconi l-a atacat în repetate rânduri pe contracandidatul său la prezidențiale, Marcel Ciolacu (PSD) pe tema notelor luate de acesta la Bacalaureat, a vârstei la care acesta și-a luat examenul de bac și a studiilor universitare.

Reacția publicată miercuri la prânz de USR, pe Facebook, integral:

7 comments
    1. Substratul e că a atacat toată săptămâna trecută nota la bacalaureat a covrigarului, în timp ce a avut zeci de ani în CV trecut că e licențiată la ASE în București. Ea a terminat Ecologica din Deva cu note de 5 și 6 și apoi a fost obligată să dea licența la ASE (că privata nu era acreditată pentru așa ceva), unde a luat într-adevăr notă mare, ca toți ceilalți, pentru că acolo banul vorbea în perioada respectivă.

      A mai spus dânsa că n-a avut note bune la facultatea particulară (glumă proastă în anii 90, ca și acum), pentru că era mamă singură și mai și lucra, dar fiica domniei sale a spus că de la doi ani mama ei a trimis-o la bunici și apoi s-au mai văzut doar din când în când.

      Substratul, cu alte cuvinte, e că d-na asta care se vrea salvatoarea României e la fel de ipocrită ca și celelalte ipochimene care au anunțat că intră în cursa prezidențială.

      1. voteazã ciolacul ca sã nu-ți parã rãu de votul dat ipocritei! càți idioți!
        la tine licențã luatã la ASE = licențã luatã la particularã neacretidatã marca abramburica?! bine mariane , bravo!

        1. Da.
          Facultățile neacreditate, precum ecologica erau obligate să susțină licența la o universitate de prestigiu, cum ar fi ASE.

          Mai mult, desi târziu, in final d-na a recunoscut că singura legătură cu ASE este clădirea unde s-a dat licența.
          Cu profesori din București e adevărat.

          Ipocrizia este să râzi de ,,performanța ” academică a altora când tu esti la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
conducătorii de doctorate

Aproape 70 de profesori universitari cer ca termenul de dezbatere publică asupra proiectelor de legi ale educației să se prelungească până cel puțin pe 31 octombrie: intervalul 12 iulie – 24 august, în vacanță, e “inadmisibil”/ Abordarea problemelor etice e “dezechilibrată” și include prevederi “inadmisibile”

“Este inadmisibil și ridică serioase îndoieli privind buna intenție a demersului ca unor texte normative de asemenea anvergură și importanță să le fie rezervat pentru dezbatere un interval foarte scurt,…
Vezi articolul

Csaba Asztalos, despre propunerea cultelor religioase de a introduce Religia la Bac, ca probă opțională: “În măsura în care s-ar revizui curricula de religie și ar cuprinde mai multe elemente ce țin de istorii ale religiilor, de etică, de filosofie a religiei, care să aducă cunoaștere în gândirea critică din perspectiva științelor, nu văd de ce ar fi o problemă”

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Asztalos, a declarat într-un scurt interviu pentru Edupedu.ro că, “în măsura în care s-ar revizui curricula de religie și ar cuprinde mai…
Vezi articolul