Efectul Tate: Școlile din Marea Britanie raportează un număr tot mai mare de misoginism și hărțuire sexuală, la băieții de 9 și 10 ani / Guvernul le cere profesorilor să nu le vorbească elevilor despre Andrew Tate

557 de vizualizări
Foto: Ilona Andrei / G4Media
Profesorii din Marea Britanie sunt sfătuiţi de guvern să nu discute cu elevii despre Andrew Tate, „regele masculinităţii toxice”, influencerul din social media, în ciuda faptului că şcolile raportează un număr tot mai mare de misoginism şi hărţuire sexuală din partea unor băieţi de numai nouă ani, relatează The Guardian, citat de News.ro.

Organizaţia caritabilă Diversify, cu sediul în Rotherham, care organizează ateliere şcolare despre incluziune, primeşte aproximativ 25 de apeluri pe săptămână de la şcoli primare şi secundare din Anglia care doresc ajutor pentru a face faţă hărţuirii sexuale şi „incidente misogine şocante”. Mulţi se referă la influenţa lui Tate, care se află în arest la domiciliu în România pentru suspiciune de trafic de persoane şi crimă organizată. Videoclipurile TikTok ale lui Tate le spun băieţilor că o femeie aparţine iubitului ei; că fetele care nu stau acasă sunt „târfe”; şi că victimele violurilor trebuie să „poarte responsabilitatea” pentru atacurile asupra lor.

Sara Cunningham, co-fondatoarea organizaţiei caritabile, estimează că într-o clasă medie de 30 de copii, opt băieţi îl admiră pe Tate.

Ce o nemulțumește este faptul că oficialii de la Departamentul pentru Educaţie (DfE) i-au sfătuit pe directorii de şcoli care au cerut ajutor să nu încurajeze discuţiile despre opiniile lui Tate în cadrul lecţiilor de educaţie personală, socială şi de sănătate (PSHE) şi că refuză să ofere orice fel de formare sau resurse.

„Am fost recent într-o şcoală primară din sudul Londrei, iar elevii cu vârsta de doar 10 ani ştiau multe despre arestarea lui Tate şi [acuzaţiile de] viol. Un băiat de 10 ani a spus că aceste femei au consimţit la sex pentru că s-au întors la casa lui Tate”, a spus ea.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

3 comments
  1. Asta vine de acasă:misoginismul.Ei au foarte mulți musulmani și sunt ca o casta.Indiferent cât timp stau intr-o alta tara ei nu accepta religia celorlalți și ce cred ei e litera de lege.Nu au făcut nimic pentru a ii integra.Nu avem și noi moldoveni musulmani extremiști?De unde?Din noile familii mixte unde tatăl musulman nici nu vrea sa audă de creștinism ,religia mamei,și ii creste pe copii in fanatism musulman.

    1. Misoginismul puștanilor englezi de 9 ani nu are legătură cu musulmanii, cum ați ajuns la asta? Despre ce moldoveni musulmani extremiști vorbiți? Ați ajuns la islam de la frații Tate fără nicio logică. Îi mai și acuzați pe englezi că nu au făcut nimic să îi integreze pe musulmani, ceea ce e fals; primarul Londrei e musulman, de exemplu. Dar problema sunt frații Tate, care sunt englezi get-beget, nu imigranții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

România a început pregătirile pentru vaccinarea copiilor din categoria 5-11 ani, în așteptarea unei decizii a Agenției Europene pentru Medicamente – Valeriu Gheorghiță / Kituri cu adrenalină pediatrică achiziționate pentru siguranța procesului de vaccinare

În România au început pregătirile pentru vaccinarea copiilor din categoria de vârstă 5-11 ani, pe care Agenția Europeană pentru Medicamente este așteptată să o aprobe în 25 noiembrie, a anunțat…
Vezi articolul

Toți directorii și inspectorii școlari vor fi incompatibili cu funcțiile politice de conducere și cele de primar, consilier local sau județean, potrivit proiectului de Lege a învățământului preuniversitar – surse

Directorii de școli și inspectorii ar putea să nu mai aibă și funcții politice de conducere sau să fie consilieri locali sau județeni, potrivit proiectului de Lege a învățământului preuniversitar,…
Vezi articolul

Ministerul reformei de formă. După un an de la punerea în consultare publică, proiectele de înființare a Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare și a Institutului de Științe ale Educației au fost abandonate

În urmă cu un an, ministerul Educației a pus în dezbatere publică două proiecte de hotărâri de Guvern prin care se vor înființa Centrul Național pentru Curriculum și Evaluare și…
Vezi articolul

Le Monde: România nu reușește să oprească emigrația masivă a tinerilor / Calitatea proastă a serviciilor publice, corupția, lipsa infrastructurii rutiere, printre motivele care îi fac români să-și părăsească țara

Cu 19 milioane de locuitori, România se scufundă într-un declin demografic îngrijorător. Peste 5 milioane de români și-au părăsit patria în căutarea unei vieți mai bune în Europa de Vest.…
Vezi articolul