Echipa de robotică sySTEMatic a Facultății de Inginerie Industrială și Robotică din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București a obținut două premii I și un premiu III la un concurs desfășurat în Grecia

3.204 vizualizări
sySTEMatic
Sursa: Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București
Echipa de robotică sySTEMatic a Facultății de Inginerie Industrială și Robotică din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București a obținut trei premii la concursul Minoan Robotsports Competition, desfășurat la Heraklion, Grecia, între 26 și 29 aprilie. Din echipă au făcut parte 9 studenți în anii I și II, transmite Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București într-un comunicat de presă.

Echipa de robotică sySTEMatic a Facultății de Inginerie Industrială și Robotică din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București a obținut primul loc la Football, precum și locurile I și III la Exhibition (cu două proiecte diferite).

În afară de distincțiile marcate prin medalii, studenții români au mai punctat participarea, cu rezultate bune, la probele de Mini-Wrestling (câștigarea grupei si calificarea în semifinale) și Marathon.

Din echipă fac parte 9 studenți din anul I și II, sub coordonarea lui Andrei Mario Ivan, șef de lucrări universitar și coordonatorul echipei. Studenții participanți au fost Ana Maria Acsinte, Giulia Man, Robert Martiș, Mihai Țenescu, Gabriel State, Gabriel Popescu, Gabriel Georgescu, Mihnea Ștefan și Alexandru Zamfiroiu. Contribuții importante la roboții înscriși în competiție au mai avut Andrei Cucu, Eduard Mirică, Alexandru Pavel și Răzvan Stănescu.

Sursa: Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București

Cei cinci roboți înscriși la competiție au fost construiți si programați integral în cadrul facultății de către membrii echipei.

“Pe lângă sponsori, de Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică și de Politehnica București, care au contribuit la asigurarea resurselor necesare”, potrivit comunicatului de presă.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Testarea elevilor să fie făcută în școli, nu acasă, ar fi fost o măsură agreată și de ministrul Sănătății, susțin reprezentanții elevilor, după o întâlnire cu Rafila. CNE a mai cerut și descentralizarea deciziei la nivelul școlilor pentru trecerea în online

Conducerea Consiliului Național al Elevilor (CNE) a avut o întrevedere marți cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, în care au discutat, printre altele, și introducerea unor noi modalități de calcul a…
Vezi articolul