Drept la replică

425 de vizualizări
Foto: Pixabay.com

Drept la replică la aticolul Comisia de Etică a Universității din București a fost sesizată în urma anchetei RISE Project, anunță Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Articolul din Rise Project este o insailare de povesti, fantasme si fantezii mincinoase insailate intr-un stil tendentios si rauvoitor (de la montajul inregistrarilor audio pana la continutul si interpretarea informatiei) pentru a construi o falsa realitate acuzatoare, cu intentia clara de a-mi face rau. Voi invita toate persoanele care au participat la acest articol, precum si autorii lor in justitie pentru a raspunde pentru afirmatiile lor. In fata justitiei se afla adevarul intr-un mediu echidistant, cum ar trebui sa fie si cel jurnalistic. Din pacate, scopul articolului celor de la Rise Project nu a fost stabilirea adevarului, ci executia mea. 

Nu am hartuit absolut niciodata pe nimeni, nu am abuzat niciodata de nimeni, am oroare de oamenii care fac asta. Articolul celor de la Rise este, pe de o parte, o executie motivata politic (una dintre intrebarile lor a fost daca ”am fost community managerul lui Victor Ponta”? – ce legatura are asta cu restul interviului, sunt acuzat ca l-am hartuit sexual pe Victor Ponta???!), pe de alta parte de unii colegi invidiosi pe succesele mele in Franta (jurnalista *** este fosta studenta a unei colege care vrea sa eliberez postul de lector pentru protejatul sau – si se vede ca se fac mari presiuni pentru asta), iar pe de alta parte de studente care se razbuna in principal pentru ca nu am acceptat sa le acord favoruri academice in schimbul altor tipuri de favoruri, practica acceptata de unele persoane din facultate dar despre care nu se vorbeste nimic pentru ca ambele parti sunt satisfacute. Ca urmare, unele studente s-au obisnuit sa initieze manevre de seductie in acest scop si asta a devenit o practica. Eu am refuzat, deci starnesc manie si razbunare. Am raspuns fiecarei acuzatii pe pagina mea de Facebook si voi continua sa fac asta in zilele viitoare.

*** (n.red. acuzație neprobată la adresa unei jurnaliste ce nu poate face obiectul unui drept la replică, caz în care numele invocat a fost protejat)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Premieră în Franța: examenul de la final de gimnaziu devine obligatoriu pentru admiterea la liceu, din 2027. Elevii care nu obțin „Brevetul” vor merge la pregătire specială sau în formare profesională

Introducerea examenului de la finalul clasei a VIII-a ca obligatoriu pentru admiterea la liceu este una dintre măsurile cheie anunțate de ministrul Educației din Franța, Anne Genetet. Într-un interviu acordat…
Vezi articolul

DOCUMENT Măsurile pentru familii și tineri din programul de Guvernare propus de Cabinetul Cioloș: Introducerea contractelor de muncă multiflexibile / Pregătirea competențelor pentru industriile viitorului prin stimulente fiscale

Introducerea contractelor de muncă multiflexibile, care permit angajatorilor și angajaților să decidă individual condițiile în care un angajat își desfășoară activitatea, este una dintre propunerile din programul de Guvernare al…
Vezi articolul
Transport gratuit pentru elevi

Sancționarea elevilor prin retragerea burselor școlare, mutarea disciplinară la altă clasă, suspendarea elevilor, exmatricularea sau trimiterea lor în sală de detenție – Noile reguli care se aplică în noul an școlar 2024-2025 care începe mâine. Școlile pot interzice total intrarea cu telefoane în incintă

Aproape 3 milioane de elevi încep luni, 9 septembrie 2024, școala în România. Noul an școlar care debutează mâine vine cu o serie de reguli noi pentru elevi, după ce…
Vezi articolul