DOCUMENT Salariile profesorilor și angajaților din Învățământ vor fi plătite mai devreme luna aceasta, pe 11 aprilie în loc de 14, potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial

20.027 de vizualizări
Foto: Captură ordin
Salariile cadrelor didactice și angajaților din învățământ vor fi plătite pe 11 aprilie, potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial. Este vorba despre ordinul ministrului finanțelor nr. 1.247 din 28 martie 2023 privind stabilirea unor măsuri pentru plata salariilor aferente lunii martie 2023. Astfel, profesorii vor primi salariul cu trei zile mai devreme.

Edupedu.ro a scris că ziua de salariu pentru profesori și angajații din Educație a fost modificată în aprilie, ca să nu se suprapună cu Vinerea mare.

În mod normal, personalul din Educației primește salariul pe data de 14 a lunii.

Conform calendarului anului școlar 2022-2023, data de 11 aprilie este a cincea zi din vacanța de Paști. Paștele ortodox este, în acest an, pe 16 aprilie, iar elevii și profesorii se întorc la școală miercuri, pe 19 martie, în modulul 5, ultimul din acest an școlar.

Foto: Captură Monitorul Oficial
Citește și:
OFICIAL Ziua de salariu pentru profesori și angajații din Educație, modificată în aprilie, ca să nu se suprapună cu Vinerea mare. Banii vor fi plătiți cu trei zile mai devreme

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Alianța Studenților critică lipsa de interes a parlamentarilor care au plasat mai multe prevederi „problematice“ legate de prescripția plagiatului în doctorate sau taxele care se pot modifica în timpul studiilor / Fără alocările necesare de buget, legile vor deveni o formă fără fond, cu impact nul asupra sistemului educațional din România

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) consideră că, deși proiectul Legii învățământului superior, adoptat ieri de Parlamentul României, aduce și „noi măsuri pozitive pentru studenții din România, acesta…
Vezi articolul

Bacalaureatul va avea tot atâtea probe scrise ca acum, în sesiunea de vară/toamnă, iar cele de competențe și o probă complementară vor putea fi date în timpul clasei a XII-a – proiectul legii învățământului preuniversitar

„În sesiunile de vară și toamnă, elevii vor avea mai puține discipline de examen, pentru că probele de competențe lingvistice pentru limba 1, limba 2, probele de competențe digitale și…
Vezi articolul

Instrumentul gratuit pe care orice profesor îl poate folosi, ca să-i scoată pe elevi din amorțeală și să-i readucă în lecție – platforma FitSchool / Daniela Enache, profesor pentru învățământul primar: Îi putem înviora foarte ușor cu antrenamente plăcute și distractive, iar asta îi ajută mult în procesul de învățare (P)

Asociația Medicover a lansat proiectul gratuit FitSchool. Luând forma unor antrenamente gândite de specialiști în educație fizică și sport, cât și de medici, conceptul – dedicat ciclului primar, precum și…
Vezi articolul