DOCUMENT 45% dintre angajații școlilor, grădinițelor și inspectoratelor vor să fie vaccinați. Ministerul Educației îi mai întreabă încă o dată pe profesori dacă vor vaccinul în etapa a doua de sondare, până la finalul lunii

7.290 de vizualizări
Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com
La nivelul învățământului preuniversitar, 45,06 % dintre angajați au declarat disponibilitatea de vaccinare raportat la totalul de 292.872 de angajați în sistemul de învățământ preuniversitar (inclusiv persoanele care nu au raspuns), potrivit unui comunicat dat de Ministerul Educației

În total, 167.977 angajați din sistemul național de învățământ își declară, în prima etapă de consultare, disponibilitatea de vaccinare.

Până în momentul de față, la nivelul învățământului preuniversitar, 45,06 % dintre angajați au declarat disponibilitatea de vaccinare raportat la totalul de 292.872 de angajați în sistemul de învățământ preuniversitar (inclusiv persoanele care nu au raspuns).

În sistemul de învățământ universitar, procentul privind disponibilitatea de vaccinare este de 59,64 % (raportat la totalul de 51.094 titulari angajați în sistemul de învățământ universitar + 9.295 cadre didactice asociate – inclusiv persoanele care nu au raspuns).

Ministerul Educației decide inițierea celei de-a doua etape de declarare a disponibilității de vaccinare, în perioada 16 ianuarie – 1 februarie 2021.

Ministerul Educației face publice rezultatele primei etape de consultare la nivelul zilei de astăzi, 15 ianuarie, cu privire la disponibilitatea de vaccinare a personalului din învăţământ, cu precizarea că raportarea din care au rezultat procentele de disponibilitate s-a făcut incluzând și persoanele care nu s-au pronunțat în niciun fel asupra disponibilității de vaccinare (răspunsuri asimilate neconcludent răspunsurilor negative).

Situația detaliată pe județe, poate fi văzută în documentul de mai jos:


Știrea este în curs de actualizare


3 comments
  1. Cum ai ajuns la concluzia ca profesorii sunt scoliti si auxiliarul ba ? La ce rezultate se obtin dupa 9 ani de scoala ,fara meditatii le in particular ale elevilor,cred ca elevii scoliti de auxiliari,ar fi fost mai responsabili si ar fi obtinut rezultate mai bune la scoala ,fara meditatii.

  2. Asa da d-lor! Inca o etapa ,,de sondare”. Aia 45% (reali sau nu, ca increderea-n cifre e la pamant pe aceste meleaguri) mai raspund o data si uite cum se fac 90% doritori, putandu-se apoi raporta ca si-n educatie e ca-n medicina de la cluj. Au fost ,,ajutati” profesorii de medicii care i-au informat cum sta treaba si s-au dat pe brazda. Bine, profesorii au inteles ei cate ceva, ca de’, sunt ,,scoliti”, da’ acum e de munca cu ,,personalul auxiliar care nu precepe o boaba si-s ,,indecisi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Florian Lixandru, Ministerul Educației: Este foarte important pentru cadrele didactice să știe să lucreze diferențiat cu elevii. Se impun, poate, anumite programe de formare pentru cadre didactice

Secretarul de stat în Ministerul Educației, Florian Lixandru, a spus că “este foarte important pentru cadrele didactice să știe să lucreze diferențiat cu elevii” și că “se impun, poate, anumite…
Vezi articolul

Concurs directori 2021 – Procedura de corectare a testelor grilă în fața candidatului: doi evaluatori pun un șablon pe foaia de concurs și „nu trebuie” să obțină note diferite

Evaluarea probei scrise de la concursul național pentru directori și directori adjuncți de școli este prevăzută în procedura nr. 33.780/06.10.2021, trimisă inspectoratelor școlare de Ministerul Educației. Documentul prevede faptul că…
Vezi articolul

EXCLUSIV Propunerile UDMR pentru o nouă lege a Educației: Bacalaureat de două tipuri, panouri bilingve în toate școlile cu predare în limba minorităților, profesorii să dea teme o dată la 2 ore ale disciplinei

UDMR vine cu propriile propuneri pentru o nouă lege a educației și se declară deschisă negocierilor cu Guvernul PSD pentru introducerea acestora, de către Ecaterina Andronescu, în una din cele…
Vezi articolul
începerea școlii, predare bilingvă

Eveniment recomandat de Edupedu.ro

Astăzi de la ora 17:00 – Webinar deschis tuturor profesorilor – dezvoltarea strategiilor de învățare eficientă la elevi. Psihologul Mircea Miclea, fondatorul Cognitrom: Strategiile de învățare adecvate pot spori cu 20% performanțele școlare. Un profesor bun îți predă și apoi te învață cum să înveți ce a predat

Strategiile de învățare cresc cu până la 20% performanța școlară a elevilor, potrivit cercetărilor din domeniu. Modalitatea în care elevii iau notițe eficient la oră, studiază deștept acasă, se pregătesc…
Vezi articolul