Deschiderea anului şcolar: Președintele Iohannis merge la Valea Doftanei, iar premierul la ”Gheorghe Lazăr”, în București / Ministrul Educației îi va însoți pe amândoi

839 de vizualizări
Sursă foto: Digi24
Preşedintele Klaus Iohannis va ajunge luni la Liceul Tehnologic „Carol I” din comuna prahoveană Valea Doftanei pentru a marca deschiderea noului an școlar, însoțit de ministrul Educației, anunță News.ro. Premierul Florin Cîţu participă la ceremonia deschiderii noului an şcolar la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti, de la ora 13. La festivitate va asista şi ministrul Educaţiei.

Sorin Cîmpeanu participă, pe lângă festivitățile la care ajung și președintele și premierul, la alte trei evenimente.

La ora 12, merge la Şcoala Gimnazială „Constantin Stere” din Bucov, judeţul Prahova, unde va fi inaugurat SmartLab Bucov, primul laborator cu tehnologie de ultimă generaţie ce va funcţiona într-o şcoală rurală.

”Turul festivităților” se va încheia pentru ministrul Educației după ce va mai deschide oficial noul an școlar în alte două instituții de învățământ. De la ora 15 va participa la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” din Bucureşti, împreună cu David Popovici – elev participant la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, iar de la ora 16.30 va merge la Şcoala Gimnazială nr. 190 din Bucureşti – Sectorul 4.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Tinerii cer Comisiei Europene și Guvernului deblocarea celor 300 milioane de euro pe care Corina Crețu anunța că le-am pierdut. România are o jumătate de milion de tineri care nu fac nimic și care trebuie sprijiniți

Consiliul Tineretului din România (CTR) solicită Comisiei Europene și Guvernului României să găsească o soluție astfel încât banii destinați României pentru Inițiativa privind ocuparea forței de muncă în rândul tinerilor…
Vezi articolul

Recomandări pentru “turnurile de fildeș”: Micro-creditele să devină instrumente centrale pentru universități, dacă vor să se adapteze la tendințele europene și să ofere flexibilitate studenților – experți ai Universității din București

Micro-creditele ar trebui să devină puncte centrale pentru “macro-politici educaționale”, dacă universitățile românești doresc să țină pasul cu tendințele europene, afirmă un grup de experți ai Universității din București într-o…
Vezi articolul

Apeluri insistente la încredere în guvern, minciuni pe tema “memorandumului-declarație” și informații despre bani dați și pentru salariile din alte domenii – Declarațiile complete făcute de miniștrii guvernului Ciucă în ajunul protestului de vineri al profesorilor

“Încredere” și sinonime ale acesteia au fost cuvinte-cheie în apelurile adresate de 3 miniștri ai Guvernului României la adresa profesorilor, în declarațiile făcute la finalul ședinței de guvern de joi.…
Vezi articolul