Cursurile Universității Politehnica din București se vor desfășura online până pe 28 ianuarie. Laboratoarele au loc cu prezență fizică pentru studenții de la licență

791 de vizualizări
Cursurile Universității Politehnica
Foto: © Vadym Pastukh | Dreamstime.com
Cursurile Universității Politehnica. Studenţii Universităţii Politehnica din Bucureşti vor urma cursurile în sistem online până pe 28 ianuarie, după cum a decis, vineri, printr-o hotărâre, Senatul instituţiei de învăţământ superior, potrivit Agerpres. Pentru studenţii care urmează studii universitare de licenţă, activităţile de laborator, seminar şi proiect se vor desfăşura cu prezenţă fizică, în conformitate cu reglementările legale în vigoare, în contextul pandemiei generate de COVID-19.

“În cazuri excepţionale, bine justificate, activităţile de laborator, seminar şi proiect se pot desfăşura şi în sistem online, cu aprobarea Biroului Executiv al Facultăţii. Evaluările finale pentru disciplinele prevăzute cu verificare (pe parcurs) se vor desfăşura online”, afirmă sursa citată.

Pentru studenţii de la masterat toate activităţile didactice – curs, laborator, seminar, proiect, inclusiv evaluarea acestora (cursurile Universității Politehnic), se vor desfăşura în sistem online.

Senatul UPB a decis că examenele din sesiunea ianuarie – februarie se vor desfăşura cu prezenţă fizică, mai transmite Agerpres.

Foto: © Vadym Pastukh | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Profesoara Dorica Boltașu: Structura examenului de Bacalaureat este gândită politic – cinci întrebări pe text au același punctaj ca un eseu de 3-4 pagini. Ca să iasă niște cifre la final și media 6. Nu încurajăm copilul să învețe nici literatură, nici limba română

Structura actuală a examenului de Bacalaureat este una politică, este de părere profesoara de limba română Dorica Boltașu, care spune că este „un subiect cu cinci întrebări de înțelegere a…
Vezi articolul

Universitatea de Vest din Timișoara: Profesorul și criticul literar Mircea Mihăieș a fost laureatul Premiului „Titu Maiorescu”, iar conferențiara universitară Adina Chirilă a primit Premiul „Timotei Cipariu“. Premiile sunt acordate de Academia Română

Academia Română a decernat astăzi premiile anuale, recompensând astfel lucrări publicate în cursul anului 2021. Profesorul universitar și criticul literar Mircea Mihăieș a fost laureatul Premiului „Titu Maiorescu”, iar conferențiara…
Vezi articolul

SRI anunță o campanie de promovare în universități, cu ofițeri activi trimiși la întâlniri cu studenții în aule, amfiteatre și la Biblioteca Centrală Universitară. După un prim popas la Suceava, urmează București și Iași

Serviciul Român de Informații anunță, marți, printr-un mesaj publicat pe Facebook o campanie prin care trimite ofițeri activi la întâlniri cu studenții, în universități, pentru a le descrie acestora „cum…
Vezi articolul