Cursurile Universității Politehnica din București se vor desfășura online până pe 28 ianuarie. Laboratoarele au loc cu prezență fizică pentru studenții de la licență

791 de vizualizări
Cursurile Universității Politehnica
Foto: © Vadym Pastukh | Dreamstime.com
Cursurile Universității Politehnica. Studenţii Universităţii Politehnica din Bucureşti vor urma cursurile în sistem online până pe 28 ianuarie, după cum a decis, vineri, printr-o hotărâre, Senatul instituţiei de învăţământ superior, potrivit Agerpres. Pentru studenţii care urmează studii universitare de licenţă, activităţile de laborator, seminar şi proiect se vor desfăşura cu prezenţă fizică, în conformitate cu reglementările legale în vigoare, în contextul pandemiei generate de COVID-19.

“În cazuri excepţionale, bine justificate, activităţile de laborator, seminar şi proiect se pot desfăşura şi în sistem online, cu aprobarea Biroului Executiv al Facultăţii. Evaluările finale pentru disciplinele prevăzute cu verificare (pe parcurs) se vor desfăşura online”, afirmă sursa citată.

Pentru studenţii de la masterat toate activităţile didactice – curs, laborator, seminar, proiect, inclusiv evaluarea acestora (cursurile Universității Politehnic), se vor desfăşura în sistem online.

Senatul UPB a decis că examenele din sesiunea ianuarie – februarie se vor desfăşura cu prezenţă fizică, mai transmite Agerpres.

Foto: © Vadym Pastukh | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Nevoia ca alocările financiare publice în educație să nu mai fie cuantificate ca deficit bugetar, ci ca investiții, „subliniată” de Ligia Deca la o întâlnire OCDE, în aceeași zi în care a declarat „acoperitor” bugetul de 2,1% din PIB alocat pentru Ministerul Educației în 2023 – cel mai mic procent din istoria recentă

Am subliniat nevoia ca alocările financiare publice în educație să nu mai fie cuantificate ca deficit bugetar, ci ca investiții, scrie într-o relatare de la Paris Ministrul Educației, Ligia Deca,…
Vezi articolul

Activități anti-bullying, de sprijin pentru reintegrare și de susținere pentru studenții din medii dezavantajate – printre noile atribuții de combatere abandonului universitar, propuse pentru Centrele de consiliere și orientare în carieră – proiect de metodologie

O serie de activități menite să combată abandon ul universitar vor intra în atribuțiile centrelor de consiliere și orientare în carieră (CCOC) din cadrul instituțiilor de învățământ superior – de…
Vezi articolul

Aplicaţia chineză TikTok “reprezintă un risc de contraspionaj”, acuză doi senatori americani, care cer analizarea riscurilor de securitate ale aplicației populare și printre adolescenții din România

Doi influenţi senatori americani au cerut joi administraţiei americane să analizeze ameninţările pe care le-ar putea reprezenta aplicaţia chineză de video sharing TikTok, populară în rândul adolescenţilor din SUA, temându-se…
Vezi articolul