Cursuri în sistem hibrid în semestrul al II-lea la Universitatea Al. I. Cuza din Iași

1.978 de vizualizări
Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi -Studenţii rămaşi în camine au fost mutaţi în camere de mai multe persoane
Foto: Google Street View
Senatul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a aprobat, în ședința din data de 28 ianuarie 2021, ca activitățile didactice la începutul semestrului al II-lea, anul universitar 2020/2021, să se desfășoare în format mixt (activități online și „față în față”), la fel ca în primul semestru, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Singura excepție este specializarea Teologie Romano-Catolică Pastorală din cadrul Facultății de Teologie Romano-Catolică, unde activitatea didactică se va desfășura „față în față” fiind un număr foarte mic de studenți.

La baza acestei hotărâri au stat informațiile legate de evoluția numărului de cazuri pozitive în rândul cadrelor didactice din UAIC în semestrul I, situația epidemiologică actuală și în evolutie din Iași și din județele Moldovei, numărul de cadre didactice care s-au vaccinat, precum și ultimele decizii privind programarea pentru vaccinare, spun reprezentanții universității.

În funcție de evoluția situației epidemiologice, UAIC va reevalua și decide modalitatea în care se vor desfășura activitățile didactice pe parcursul acestui semestru.

Centralizarea informațiilor privind modul în care fiecare facultate din cadrul UAIC va desfășura activitățile didactice la începutul semestrului al II-lea din anul universitar 2020/2021 poate fi consultată pe site-ul UAIC.

Sursă foto: Google StreetView


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Tichete educaționale 2024 - cardurile educaționale de 500 de lei

Tichete educaționale 2024. Precizări confuze de la Ministerul Proiectelor și Investițiilor Europene în legătură cu stabilirea pragului de venit pentru beneficiarii tichetelor cu copii de grădiniță

Într-un răspuns pentru Edupedu.ro referitor la stabilirea venitului net pentru familiile cu copii la grădiniță care vor să beneficieze de carduri educaționale în valoare de 500 de lei, Ministerul Proiectelor…
Vezi articolul

Cele mai bune universități din România – metaranking 2021, clasamentul Ministerului Educației: Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea din București și Politehnica București – în top 3

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, urmată de Universitatea din București și Universitatea Politehnică din București, sunt cele mai bune instituții de invățământ superior din România, conform raportului anual privind metarankingul național…
Vezi articolul

Daniel David, despre tăierea concursurilor și olimpiadelor școlare la clasele I-IV: În ciclul primar important este să construim elementele de bază ale competențelor cheie. Acest nivel elementar trebuie dezvoltat în ritmul fiecărui copil

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a decis prin ordin de ministru să nu organizeze olimpiade și concursuri școlare naționale pentru clasele I-IV în 2025, iar ministrul Daniel David a explicat…
Vezi articolul