„Cum să treci peste lipsa de motivație, alegerea programului de studii potrivit” ​​- webinare pentru dezvoltarea personală şi consiliere în carieră pentru elevii din întreaga ţară, la Universitatea de Vest din Timişoara

551 de vizualizări
Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com
Universitatea de Vest din Timișoara organizează webinare de dezvoltare personală și consiliere individuală în carieră pentru elevii din întreaga ţară, în perioada 11 martie – 10 iulie, conform unui comunicat al UVT.

Toate activitățile se desfășoară online, săptămânal, în fiecare zi de miercuri, începând de la ora 15.00.

„Echipa Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră din UVT vine în sprijinul elevilor și îi invită să participe la noua serie de webinare de dezvoltare personală, conform programului de mai jos: 

· 13 martie 2024: Secretul unei vieți împlinite

· 20 martie 2024: O călătorie către sine

· 27 martie 2024: Cum să treci peste lipsa de motivație?

· 3 aprilie 2024: Care este motorul în procesul decizional al carierei mele?

· 10 aprilie 2024: Cum să te împrietenești cu emoțiile tale?

· 17 aprilie 2024: Timpul: inamic sau prieten?

· 24 aprilie 2024: În era digitală, merită să vin fizic la universitate?

· 8 mai 2024: Alegerea programului de studii potrivit

· 10 iulie 2024: Alegerea programului de studii potrivit

Pentru a participa la acest program, îi invităm pe toți elevii interesați să completeze acest Formular de înscriere, unde vor fi specificate ariile de interes. Datele de conectare vor fi transmise prin e-mail participanților înscriși.

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul UVT oferă servicii de consiliere individuală în carieră elevilor sau altor aspiranți la studii universitare care au nevoie de suport pentru alegerea traseului educațional și profesional. 

Programarea unei ședințe de consiliere individuală în carieră se poate face prin completarea acestui formular.

În plus, UVT pune la dispoziție în mod gratuit tuturor celor interesați platforma de testare psiho-vocațională YTM – o platformă de testare psiho-vocațională dezvoltată de UVT special în vederea generării unor rapoarte cu privire la interesele, abilitățile și aptitudinile utilizatorilor, cu scopul orientării spre un anumit traseu educațional și începând de la ora 15.00”, se precizează în comunicat.

Universitatea de Vest din Timișoara a dezvoltat în acest an programul integrat „UVT pentru elevi”, dedicat elevilor din întreaga țară, care include

  • sesiuni de pregătire pentru examenul de bacalaureat,
  • concursuri dedicate elevilor,
  • webinare de dezvoltare personală și consiliere individuală în carieră, conform comunicatului.

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Citeşte şi:
Pregătire gratuită pentru examenul de Bacalaureat 2024, în perioada 9 martie – 29 iunie, la Universitatea de Vest din Timişoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Horia Iovu, consilier al premierului Ciolacu și profesor la Politehnica București, printre câștigătorii Galei Cercetării Românești, în care au fost acordate premii în bani mai multor cercetători cu rezultate notabile / Premii speciale pentru rectorii Mihnea Costoiu și Daniel David

Horia Iovu, consilier al premierului Marcel Ciolacu și profesor la Politehnica București este printre câștigătorii Galei Cercetării Românești, ce a avut loc marți, 27 februarie. El a primit premiul pentru…
Vezi articolul

VIDEO Nota 8 ar trebui să fie nota optimă, credem noi, pentru un elev (…) Nu ar trebui să tindă toată lumea spre 10, spune Radu Szekely, consilierul ministrului Educației într-o discuție despre viitoarele standarde de evaluare, pe discipline

Nota 8 ar trebui să fie nota optimă, credem noi, pentru un elev, spune Radu Szekely, consilier în Ministerul Educației. Afirmația a fost făcută la EuropaFM, într-o dezbatere despre noile…
Vezi articolul

Regulamentul pentru evaluarea online a elevilor, publicat în Monitorul Oficial. Ministerul Educației va avea propria platformă de evaluare pentru clasele primare, gimnaziale și liceale. Notele elevilor pot fi trecute în catalog, dar nu pot fi făcute publice fără acordul părintelui sau al elevului major / Ce responsabilități vor avea școlile, elevii și profesorii

Metodologia-cadru de evaluare în mediul online a performanțelor școlare și a competențelor elevilor a fost publicată miercuri, 8 martie, în Monitorul Oficial. Este vorba despre ordinul ministrului educației nr. 3.750…
Vezi articolul