Cum explică Bogdan Licu, susținut de PSD pentru un post la Curtea Constituțională, notele mici de la Facultatea de Drept: Nu-mi fac cinste, dar muncesc de la 18 ani

659 de vizualizări
Bogdan Licu / Foto: INQUAM Photos – George Călin
Bogdan Licu, candidatul susținut de PSD pentru un post la Curtea Constituțională, a dat miercuri explicații despre notele mici obținute la Facultatea de Drept de la universitatea particulară Spiru Haret, potrivit G4Media.ro.

”Nu-mi fac cinste notele din facultate, dar trebuie să vă spun că muncesc de la 18 ani. Tatăl meu a decedat când eram mic și am făcut facultatea trebuind să-mi întrețin familia”, a spus Licu în timpul audierilor de la Comisia juridică a Camerei Deputaților.

Licu, actual procuror general adjunct al României, a obținut media 7,54 la licență, iar media anilor de studii din facultate a fost 7,08.

Licu a renunțat la titlul de doctor după ce o investigație a jurnalistei Emilia Șercan a arătat că acesta și-a plagiat lucrarea.

Notele acestuia de la Licență au fost semnalate, marți, de Emilia Șercan, într-o postare pe Facebook:

Discuțiile pe tema pregătirii lui Bogdan Licu au loc în condițiile în care marți, Bogdan Licu, susținut de PSD, și-a depus dosarul de candidatură pentru funcția de udecător la Curtea Constituțională, în locul lui Valer Dorneanu, nominalizarea pentru ocuparea acestui post urmând să fie făcută oficial de Camera Deputaților. Un vot urmează să aibă loc în Cameră cel mai probabil pe 3 mai – citește detalii pe G4Media.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Elevii din Dâmbovița vor avea lucrările corectate digitalizat la Evaluarea Națională, iar cei din Călărași, la Bacalaureat. Sorin Ion: Vom folosi platforma privată Intuitext, pe bază de parteneriat / Dacă va fi diferență de peste un punct între primii doi profesori evaluatori, lucrarea merge automat la alți doi corectori

„Din momentul în care copilul predă lucrarea, circuitul se schimbă față de ce era până acum. Fiecare lucrare se va duce automat în același timp la doi profesori. În niciun…
Vezi articolul

Silvia Mușătoiu, Colegiul Șincai din București: Primăria Sectorului 4 urmărește să ne ducă în scenariul roșu fiindcă dorește să își ducă la bun sfârșit niște contracte de reabilitare și școala trebuie să fie goală. “Elevul ascuns” nu este un caz confirmat de COVID-19

Cazul de COVID “ascuns” de Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din București “este cazul unui copil de clasa a XI-a care este doar o suspiciune. Acest copil nu este un caz…
Vezi articolul

Elevii trebuie să recupereze ziua de 2 iunie, declarată liberă de Guvern, până în 30 iunie, deși vacanța de vară 2023 începe pe 17 iunie / Ministerul Educației precizează că recuperarea se poate face și în avans (înainte de 2 iunie)

Elevii pot recupera ziua liberă de 2 iunie 2023 până în data de 30 iunie, potrivit Hotărârii de Guvern aprobate în ultima ședință din acest an pentru a crea așa…
Vezi articolul