Cum a ajuns Cumpănașu, alimentat cu zeci de milioane de sistemul de educație și suspect într-un dosar DNA, să pozeze în omul anti-sistem pe rețeaua chinezească TikTok. Plus: țipete și aluzii cu tentă sexuală la adresa copiilor

4.567 de vizualizări
Foto: Facebook/Alexandru Cumpanasu
Alexandru Cumpănașu are peste 500.000 de urmăritori – majoritatea copii și adolescenți – pe platforma socială chinezească TikTok, unde postează zilnic zeci de clipuri în care critică profesorii și sistemul de educație, cărora le adresează deseori cuvinte disprețuitoare. Mai mult, Cumpănașu are dese episoade în care țipă sau face aluzii cu tentă sexuală la adresa tinerilor. E același Alexandru Cumpănașu care a primit de la sistemul de educație contracte de zeci de milioane de lei și care l-a avut subordonat chiar pe actualul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu.

Pe TikTok, Cumpănașu se prezintă ca Profu Online care face „mentorat și coaching pentru elevi, studenți și părinți” și le promite că dă în judecată școli și profesori, potrivit Libertatea. De ce se dau teme de vacanță, cum să reclami un profesor care te-a insultat, de ce ai voie să-ți ții camera închisă la orele online – la acest tip de probleme răspunde Alexandru Cumpănașu, îndemnându-i pe copii să se revolte împotriva cadrelor didactice.

Foto: Facebook/Alexandru Cumpanasu

În plus, el poartă discuții cu tentă sexuală cu adolescenții care îl urmăresc, după cum scrie Aktual24. „Eu cred ca tu ai un par frumos, nu eu, dar ma rog… Eu nu-mi inchipui sa (neinteligibil) unei fete de 16 ani, cum esti, o fata destul de dezvoltata, la liceu sportiv sa faci in fiecare zi… Pana la urma nu e de profesor sau de profesoara… pana la urma de colegii tai care stau se uita la fundul tau, adica sunt niste chestii care pe mine m-ar fi marcat pe viata, ti-o spun sincer”, i-a spus Cumpanasu unei eleve. Într-un alt clip TikTok s-a lăudat cu „dotarile”: „Nu, este din fabrica si functioneaza perfect, spre dezamagirea si invidia voastra (…) Ce sa-ti spun tie, nu e vina mea cu tu n-ai: masina respectiva, casa respectiva, fata respectiva sau, in cazul asta, alte dotari. Ele au venit natural din fabrica. Nu toata lumea are sansa asta, eu ii multumesc lui mama si tata.

Citește pe G4Media.ro analiza integrală


1 comment
  1. Cum a ajuns? Simplu: elitele (din toate domeniile) au fost discreditate și s-a promovat nulitatea și mediocritatea la rang de excelență…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

INTERVIU Carmen Tiderle, scriitoare de poezii pentru copii: De 1 Decembrie, ca educator sau profesor, îți poți manifesta dragul de țară, prin a-i învăța pe copii istoria corectă a României, a le povesti despre democrație, a organiza debate-uri ca oamenii să-și exercite spiritul critic, a educa spiritul critic la copii, a nu-i învăța să studieze formule și formulistic totul. Asta înseamnă să fii patriot ca profesor

„Încă sunt elevi îmbrăcați în tricolor, ce ridică pancarte și spun poezii patriotice de 1 Decembrie. Este extrem de trist. Nu așa ne arătăm dragostea de țară”, spune scriitoarea de…
Vezi articolul

Cazul “straniu” al școlii online care a entuziasmat o comunitate. Predarea creativă, accesul la tehnologie și adaptarea la un nou curriculum- lecția unei municipalități din Norvegia

Când școlile au trecut online, în primăvară, din cauza pandemiei Covid-19, majoritatea covârșitoare a studiilor din țările lumii au arătat provocările, dificultățile și neajunsurile de care s-au lovit elevii, profesorii…
Vezi articolul

Revista Science: Măsurile anti-pandemie care afectează bunăstarea copiilor, cum ar fi închiderea școlilor, trebuie luate doar dacă sunt dovedit utile / Există foarte multe dovezi că astfel de măsuri mai mult dăunează celor mici

La opt luni de când pandemia de Covid-19 a cauzat închiderea școlilor în majoritatea țărilor lumii, timp în care s-a făcut școală online după posibilități, s-au dat examene și s-a…
Vezi articolul