Coronavirusul nu a fost creat în laborator. Studiu publicat în revista Nature

2.977 de vizualizări
Foto: www.scientificanimations.com / CC BY-SA 4.0)
Un studiu publicat marți în revista Nature arată că virusul SARS-CoV-2 (coronavirusul) nu a fost creat în laborator, scrie G4Media.ro. Studiul a fost realizat de o echipă ce cercetători de la universități și institute din SUA, Marea Britanie și Australia. Autorii sunt Kristian G. Andersen, Andrew Rambaut, W. Ian Lipkin, Edward C. Holmes și Robert F. Garry.

Datele genetice arată fără putință de tăgadă că virusul nu este derivat din nici un alt virus creat în laborator, se arată în studiul publicat de Nature.

Datele genetice prezentate de cercetători arată de manieră irefutabilă că SARS-CoV-2 nu este produs dintr-un schelet viral utilizat precedent.

FOTO: www.scientificanimations.com/ CC BY-SA 4.0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Aplicațiile pentru burse și premii “Henri Coandă”, destinate elevilor și studenților interesați de cercetare sau care obțin medalii în competiții internaționale, pot fi depuse din 27 martie / Termenul limită – 17 aprilie

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a anunțat, luni, începerea propriu-zisă a programului de Burse și Premii “Henri Coandă”, ce urmărește susținerea și recunoașterea elevilor și studenților care fie participă la…
Vezi articolul

Probleme majore la examenul de Română de la Evaluarea Națională, identificate într-un Raport de cercetare alarmant realizat de aceeași instituție a Ministerului Educației care face subiectele: subiecte concepute pe curriculumul care nu mai este în vigoare, cu barem de corectare care “compromite validitatea probei” prin punctaje alocate arbitrar / Plus: efectul backwash constatat oficial

Achizițiile de învățare nu au putut fi identificate corect, rezultatele așteptate ale învățării nu au putut fi măsurate suficient de bine, deoarece este favorizată măsurarea imprecisă, potrivit unei analize a…
Vezi articolul

Două potențiale vaccinuri pentru coronavirus, unul făcut de Universitatea Oxford, au început să fie testate pe dihori de laborator, în Australia. Primele rezultate ar putea fi gata în iunie

Două potențiale vaccinuri pentru coronavirus au început să fie testate în Australia, scrie BBC. Vaccinurile, făcute de Universitatea Oxford și compania americană Inovio Pharmaceutical, au primit permisiunea pentru testarea pe…
Vezi articolul