Consultații online gratuite pentru pacienții cardiaci – anunțate în contextul epidemiei de coronavirus de o clinică specializată în cardiologie

839 de vizualizări
„În contextul epidemiei de COVID-19, cea mai bună metodă de prevenție este izolarea la domiciliu, în special în cazul persoanelor în vârstă sau care au afecțiuni cardiovasculare asociate. Însă este foarte important ca aceste persoane să fie atent monitorizate în această perioadă. În cazul lor, orice destabilizare a echilibrului metabolic fragil le poate pune viața în pericol. Medicii ARES le oferă acestor pacienți consultații online pro bono, pentru monitorizarea, calibrarea tratamentului și prevenirea unor evenimente cardiovasculare acute”, anunță centrele specializate în cardiologie ți radiologie intervențională.

Într-un comunicat remis Edupedu.ro, ARES informează că lansează campania #STAIACASĂ cu inima sănătoasă, prin care va oferi consultații online gratuite tuturor pacienților cardiaci care au nevoie de asistență medicală în această perioadă.

Consultațiile online pot fi programate pe www.centrele-ares.ro, prin completarea unui formular de pre-consultație în care se detaliază problema medicală și se încarcă eventualele documente medicale. Pacienții pot opta pentru o consultație virtuală sau pentru a primi recomandări medicale via e-mail.

În astfel de vremuri, trebuie să rămânem uniți și să avem grijă unii de ceilalți. Pacienții cardiaci sunt printre cei mai vulnerabili în fața infecției cu virusul SARS-CoV-2. Nu îi putem abandona. Am căutat o soluție pentru ca ei să poată rămâne acasă, în siguranță, dar să și beneficieze constant de monitorizarea unui medic specialist cardiolog” a declarat dr. Oren Iancovici, CEO ARES.

Activitatea centrelor continuă pentru cazurile urgente, precizează clinica.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Oana Moraru: În școala românească există trei mari șocuri: clasa a II-a, clasa a V-a și clasa a IX-a. Cineva a turnat programa de-a III-a în a II-a, programa de-a II-a în clasa I, iar la clasa a V-a nu s-a mai gândit nimeni

Oana Moraru, expert educațional, spune referitor la programa școlară că în clasele primare și gimnaziu nu este adaptată vârstei: „În școala românească există trei mari șocuri: clasa a II-a, clasa…
Vezi articolul

Rezultatele de la Admiterea la liceu 2024 se publică miercuri, după repartizarea computerizată a elevilor / Explicații și exemple concrete despre cum funcționează ordonarea descrescătoare după media de admitere

Repartizarea computerizată generală a candidaților are loc miercuri, 24 iulie, conform calendarului anunțat de Ministerul Educației. Rezultatele admiterii vor fi publicate de instituție pe site-ul dedicat. Depunerea dosarelor de înscriere, cu alte…
Vezi articolul