Conferință susținută de Oana Moraru, pe 23 noiembrie 2024, la Teatrul Elisabeta din București: Despre Părinți CuMinți și lansarea cărții „Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine” (P)

0 vizualizări
Foto: Conferința „Părinți CuMinți” 2024
Cum putem să ne educăm, ca părinți, astfel încât să ne sprijinim mai bine copiii? Cum îi putem susține în integrarea școlară și cum putem deveni parteneri buni ai profesorilor copiilor noștri? Oana Moraru, profesoară, consultant educațional și fondator de școală, va susține pe 23 noiembrie 2024, la Teatrul Elisabeta din București, conferința „Părinți CuMinți” în cadrul căreia va vorbi despre cele mai mari provocări ale părinților. Evenimentul va fi moderat de Simona Gherghe, prezentatoare tv și jurnalistă, și de Oana Moraru.

Vor fi dezbătute teme precum comunicarea eficientă între părinți și copii, crearea unui mediu familial sănătos, iar conferința va include o sesiune de întrebări și răspunsuri. Participanții la conferință vor fi încurajați să adreseze întrebări despre provocările pe care le întâmpină în viața de zi cu zi ca părinți. Este o oportunitate de a primi răspunsuri personalizate și de a împărtăși propriile experiențe cu alți părinți din sală.

În cadrul conferinței, Oana Moraru va lansa noua sa carte, „Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine”, care oferă resurse și perspective inovative pentru părinți. Participanții vor avea ocazia să achiziționeze cartea și să primească autografe.

Desfasurarea conferinței susținute de gazdele podcastului Părinți CuMinți by ZUnivers Podcasts, Oana Moraru și Simona Gherghe:

  • Discuție Principală: Conferința va fi moderată de Simona Gherghe jurnalist, prezentator tv și de podcast, mama Anei și a lui Vlad, și de Oana Moraru – specialist în educație și parenting, fondator de școală, autor de cărți. Vor fi dezbătute teme esențiale precum comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor și crearea unui mediu familial sănătos.
  • Sesiune Interactivă: O parte dinamică a conferinței va include o sesiune de întrebări și răspunsuri. Participanții sunt încurajați să adreseze întrebări despre provocările pe care le întâmpină în viața de zi cu zi ca părinți. Aceasta este o oportunitate excelentă de a primi răspunsuri personalizate și de a împărtăși experiențe cu alți părinți.
  • Lansare de Carte: În cadrul conferinței Oana Moraru va lansa noua sa carte, „Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine”, care oferă resurse și perspective inovative pentru părinți. Participanții vor avea ocazia să achiziționeze cartea și să primească autografe.

10:00 – Deschidere

10:00 – 10:30 – Acces public

10:30 – 11:15 – Podcast live cu Simona Gherghe și Oana Moraru

11:15 – 12:15 – Sesiune de Q&A cu publicul

12:15 – 13:00 – Semnare de carte și socializare

Biletele pot fi achiziționate de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ecaterina Andronescu: Nu cred că vom avea mai mult de 70.000 de absolvenți de liceu peste trei ani. Ce se va întâmpla cu universitățile noastre? Soluția: studenții străini care aduc și taxe

Scăderea demografică “absolut dramatică” o face pe Ecaterina Andronescu să se întrebe “Ce se va întâmpla cu universitățile noastre?”. Într-o conferință la Constanța, ministrul Educației a interpretat astfel numărul copiilor…
Vezi articolul

Teodora Dumitru, ambasadoare a campaniei „Împreună pentru drepturi” a Comisiei Europene: Sunt un caz fericit, în ciuda diagnosticului, am ajuns studentă la Medicină. Dar de ce trebuie să mă consider norocoasă când vine vorba despre un drept fundamental?

Teodora Dumitru, o tânără din România care a trăit toată viața cu paralizie cerebrală, a fost numită ambasadoare a campaniei „Împreună pentru drepturi” a Comisiei Europene, alături de alte persoane…
Vezi articolul

Material susținut de eMAG și Fundația Nouă ne pasă

Abandonul școlar, redus cu până la 80% în școlile din mediul rural în care copiii la risc fac afterschool în centre speciale în care au și o masă. Gabriela Mihalache, profesoară de limba română: Învață mai bine pentru că nu primesc note, nu se simt stresați și pentru că își fac temele cu noi. Le-au crescut mediile la clasă cam cu un punct într-un an / Ce orar au

Reducerea abandonului școlar, în medie, cu 80% în școlile care se confruntă cu această problemă în care sunt centre afterschool din cadrul programului „Nouă ne pasă”, este efectul derulării programului…
Vezi articolul