Conferință susținută de Oana Moraru, pe 23 noiembrie 2024, la Teatrul Elisabeta din București: Despre Părinți CuMinți și lansarea cărții „Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine” (P)

1.139 de vizualizări
Foto: Conferința „Părinți CuMinți” 2024
Cum putem să ne educăm, ca părinți, astfel încât să ne sprijinim mai bine copiii? Cum îi putem susține în integrarea școlară și cum putem deveni parteneri buni ai profesorilor copiilor noștri? Oana Moraru, profesoară, consultant educațional și fondator de școală, va susține pe 23 noiembrie 2024, la Teatrul Elisabeta din București, conferința „Părinți CuMinți” în cadrul căreia va vorbi despre cele mai mari provocări ale părinților. Evenimentul va fi moderat de Simona Gherghe, prezentatoare tv și jurnalistă, și de Oana Moraru.

Vor fi dezbătute teme precum comunicarea eficientă între părinți și copii, crearea unui mediu familial sănătos, iar conferința va include o sesiune de întrebări și răspunsuri. Participanții la conferință vor fi încurajați să adreseze întrebări despre provocările pe care le întâmpină în viața de zi cu zi ca părinți. Este o oportunitate de a primi răspunsuri personalizate și de a împărtăși propriile experiențe cu alți părinți din sală.

În cadrul conferinței, Oana Moraru va lansa noua sa carte, „Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine”, care oferă resurse și perspective inovative pentru părinți. Participanții vor avea ocazia să achiziționeze cartea și să primească autografe.

Desfasurarea conferinței susținute de gazdele podcastului Părinți CuMinți by ZUnivers Podcasts, Oana Moraru și Simona Gherghe:

  • Discuție Principală: Conferința va fi moderată de Simona Gherghe jurnalist, prezentator tv și de podcast, mama Anei și a lui Vlad, și de Oana Moraru – specialist în educație și parenting, fondator de școală, autor de cărți. Vor fi dezbătute teme esențiale precum comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor și crearea unui mediu familial sănătos.
  • Sesiune Interactivă: O parte dinamică a conferinței va include o sesiune de întrebări și răspunsuri. Participanții sunt încurajați să adreseze întrebări despre provocările pe care le întâmpină în viața de zi cu zi ca părinți. Aceasta este o oportunitate excelentă de a primi răspunsuri personalizate și de a împărtăși experiențe cu alți părinți.
  • Lansare de Carte: În cadrul conferinței Oana Moraru va lansa noua sa carte, „Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine”, care oferă resurse și perspective inovative pentru părinți. Participanții vor avea ocazia să achiziționeze cartea și să primească autografe.

10:00 – Deschidere

10:00 – 10:30 – Acces public

10:30 – 11:15 – Podcast live cu Simona Gherghe și Oana Moraru

11:15 – 12:15 – Sesiune de Q&A cu publicul

12:15 – 13:00 – Semnare de carte și socializare

Biletele pot fi achiziționate de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Școala viitorului: o școală cu un sistem intern digitalizat, eficientă şi transparentă, o școală incluzivă, versatilă şi conștientă de schimbările inerente, o școală în care să primeze ajutorul reciproc, formarea pe tot parcursul vieții, empatia – Interviu cu Laura Cârstea, directoarea Colegiului Economic „Virgil Madgearu”, Iași (P)

Este primul liceu care a promovat şi implementat învățământul dual în Iași, pe specializarea „comerciant-vânzător”, iar gradul de promovare la examenul de Bacalaureat în 2021 a fost de 95,58%, an…
Vezi articolul

Proiect susținut de UiPath Foundation

RAPORT UiPath Foundation a susținut peste 25.000 de copii din familii vulnerabile și peste 3.000 de profesori / Raluca Negulescu-Balaci: Obiectivul nostru este să construim sisteme de sprijin integrat și pe termen lung, oferind contextul educațional necesar pentru a ne asigura că potențialul nelimitat al copiilor nu rămâne captiv în sărăcie

UiPath Foundation a susținut, în perioada 2019-2021, peste 25.000 de copii din familii vulnerabile din România și India să aibă acces la educație de calitate și peste 3.000 de profesori…
Vezi articolul

Proiect susținut de Adservio

Catalogul digital, soluția pentru eliminarea muncii de secretariat și hârțogăraia interminabilă din școli. Director: Mediile se calculează automat, putem face statistici pe clasă sau școală, putem comunica instant cu părinții și elevii

Cum ar fi pentru un profesor să elimine complet munca secretarială și toată hârțogăraia aferentă care îi ocupă o mare parte din timpul pe care l-ar putea utiliza în beneficiul…
Vezi articolul

Material susținut de BCR

VIDEO Caracteristica omului inteligent este adaptabilitatea, spune profesorul Ciprian Ittu, director la Școala Gimnazială Poiana Mărului: Prin cunoștințele pe care le acumulăm noi, profesorii, ne ajutăm copiii din comunitate să cunoască noțiuni financiare

Aproape toți profesorii Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Poiana Mărului, județul Brașov, s-au implicat în programul-pilot LifeLab by BCR în momentul în care acesta le-a fost prezentat. Directorul instituției, profesorul…
Vezi articolul