Listele activităților educative interjudețene și regionale (CAER), naționale și internaționale (CAEN), cu finanțare sau nu din partea Ministerului Educației (ME), au fost publicate de instituție pe site-ul propriu, edu.ro. Puteți consulta și descărca cele 3 documente din articol.
Listele sunt reglementate prin ordinul de ministru nr. 3.468 din 29 ianuarie 2024.
Mai exact, este vorba despre:
- listă pentru activitățile educative regionale și interjudețene (CAER) în anul școlar 2023-2024
- listă pentru activitățile educative naționale și internaționale (CAEN) cofinanțate de ME în anul școlar 2023-2024
- listă pentru activitățile educative naționale și internaționale (CAEN) fără finanțare de la ME în anul școlar 2023-2024
Calendarele activităților cuprinse în liste urmează să fie publicate de Ministerul Educației și Edupedu.ro va reveni cu acestea în momentul publicării lor.
Iată documentele publicate astăzi (CAER, CAEN 2024):
DOCUMENT Descarcă lista activităților educative regionale și interjudețene care se desfășoară în România în anul școlar 2023-2024:
FOTO DOCUMENT Lista activităților educative naționale și internaționale care se desfășoară în România în anul 2023, cofinanțate de Ministerul Educației:
FOTO DOCUMENT Lista activităților educative naționale și internaționale care se desfășoară în România în anul 2023, fără finanțare din partea Ministerului Educației:
Listele și calendarele CAER, CAEN din anul școlar 2022-2023 pot fi consultate aici.
3 comments
Digitalizare marca MEN
Poze neclare, pixelate cu liste negrupate cronologic sau pe specializări, lipsite de informații suplimentare…
Da, sunt multe, cu multe detalii de proiectare si organizare, dar, din experienta va spun, sunt de folos nu doar la nivel teoretic, ci si practic si social: elevii (interesati) mai ies din scoala, mai fac si altceva, vad si altceva, altfel, isi largesc orizontul si-si cultiva/dezvolta aptitudinile, cunostintele, talentele, lucreaza, socializeaza, se bucura de rezultatele muncii lor – lucruri importante mai tarziu in viata.
In chip de concluzie, adunati-le pe toate si veti obtine o cifra de ordinul miilor. E oare posibil sa ai MII de concursuri in scoli intr-un singur an ?? Cand sa le organizezi pe toate, cu etape cu tot (pt o parte, cel putin)? Cum?
Uitati-va la titluri! Cui folosesc marea majoritate- in afara diplomelor care vor umple mii de dosare “de merit”, atat pt elevi cat si pt profesori?