Concurs online pentru toate cadrele didactice din învățământul preuniversitar. Premiul, pentru fiecare dintre cele patru secțiuni, un dispozitiv 2 în 1 ultramodern

15.254 de vizualizări
Foto: Edu Apps
Concursul online Microsoft Office 365 pentru Educație, organizat de Edu Apps, care se adresează tuturor cadrelor didactice din învățământul preuniversitar a debutat pe 15 aprilie 2021, potrivit unui comunicat primit la redacție. „Concursul își propune folosirea eficientă a suitei Microsoft Office în crearea și distribuirea de materiale educative pentru profesori și elevi deopotrivă”, potrivit anunțului.

Realizat cu sprijinul Microsoft, concursul se va desfășura online în perioada 15 aprilie – 30 iunie 2021, iar cadrele didactice participante vor înscrie materiale educaționale în format video și tutoriale video de utilizare a suitei Microsoft Office 365. Concursul are patru secțiuni, la fiecare secțiune premiul principal fiind un dispozitiv 2 în 1 ultramodern (laptop și tabletă) Microsoft Surface Go 2 Edu.

Participanții pot înscrie proiecte la cele 4 secțiuni disponibile:

  1. materiale educaționale video adresate elevilor din ciclul primar
  2. materiale educaționale video adresate elevilor din ciclul gimnazial
  3. materiale educaționale video adresate elevilor din ciclul liceal
  4. tutoriale video pentru cadre didactice și elevi de utilizare a instrumentelor Microsoft Office 365

“Misiunea Edu Apps este de a sprijini cadrele didactice în folosirea instrumentelor digitale moderne în educație, spre beneficiul elevilor. Cu ajutorul acestui concurs dovedim că orice profesor poate deveni creator de secvențe educaționale video, fără a necesita cunoștințe de editare specializate și pornind de la o simplă prezentare PowerPoint.” a declarat Ștefan Apăteanu, manager Edu Apps.

Cadrele didactice participante vor putea învăța cum pot crea materiale educaționale video simplu și rapid urmărind tutoriale practice disponibile pe pagina web a concursului: https://concursoffice.eduapps.ro 

Lucrările înscrise și validate vor putea fi vizualizate pe site-ul concursului și utilizate la clasă de către toate cadrele didactice, constituind un bun exemplu și sursă de inspirație pentru a realiza materiale similare de care să beneficieze elevii din România.

Despre Edu Apps

Edu Apps este o companie românească fondată în anul 2011 care activează în domeniul tehnologiei pentru educație și este partener Microsoft. Prin intermediul proiectelor ClasaViitorului.ro și EduStore.ro, Edu Apps a susținut transformarea digitală a sistemului educațional atât de necesară în această perioadă. Platforma ClasaViitorului.ro este utilizată în prezent de peste 120.000 de cadre didactice și peste 2.000.000 elevi din România.

Foto: Edu Apps


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Profesorii care fac meditații cu elevii de la clasă vor fi cercetați disciplinar, potrivit noii legi a Educației. Oricine poate face sesizarea la secretariatul școlii / În decembrie ar trebui să fie deja înființat Registrul de interese în fiecare școală

Profesorii care fac meditații cu elevii de la clasă vor fi cercetați disciplinar, prevede noua lege a Educației, care intră în vigoare din 2 septembrie. Legea nu specifică o sancțiune…
Vezi articolul

Profesorii cercetați pentru abateri disciplinare, inclusiv pentru violență fizică și abuz emoțional la adresa elevilor, vor fi trimiși să predea la altă clasă de către directorul școlii, pe perioada cercetărilor, prevede proiectul de lege a învățământului preuniversitar / USR: Ar trebui suspendați din funcție temporar

Profesorii cercetați pentru abateri disciplinare vor fi încadrați la altă clasă de către directorul școlii, pe perioada cercetărilor comisiei disciplinare. Acest lucru este prevăzut în proiectul de lege a învățământului…
Vezi articolul

INTERVIU Profesorii trebuie să fie mult mai informați decât elevii în privința drogurilor, altfel nu mai au nici o autoritate în fața lor / Într-un caz de suspiciune de consum de droguri, prima intervenție a profesorului trebuie să fie cu copilul pentru că responsabilitatea profesorului este în primul rând față de bunăstarea copilului, spune psihoterapeutul Bogdana Păcurari

“Pentru a putea recunoaște semnele unui elev care consumă droguri, un profesor ar trebui să fie instruit despre ce droguri există, cât de periculoase sunt, care sunt efectele asupra creierului…
Vezi articolul