Competiția UBtalks – premii în valoare de peste 10.000 de lei pentru cele mai bune prezentări / Parteneriat EduPedu.ro

123 de vizualizări
UBtalks – editia 2020 / Sursa: UB
Câștigătorii celei de-a VIII-a ediții a competiției UBtalks, organizată de Universitatea din București, vor primi premii totale de peste 10.000 de lei, în baza unor parteneriate cu mai multe companii, anunță instituția de învățământ într-un comunicat de presă.

Deadline-ul înscrierii în competiția UBtalks este 8 martie 2020, iar adresa unde studenții, masteranzii și doctoranzii Universității din București pot înscrie proiectele #de10 este ubtalks@unibuc.ro.

Ce premii sunt oferite în ediția din acest an:

  • Universitatea din București oferă celor mai creative prezentări două locuri la Școala de creativitate “cea mai cool tabără a verii”.
  • Proiectele #de10 ale studenților vor fi premiate de Aqua Carpatica, Crystal Dental Clinic, Decathlon, DIGI RCS&RDS și Kaufland România.

Pentru a se înscrie în competiția proiectelor #de10, studenții, masteranzii și doctoranzii Universității din București trebuie doar să propună, în 5-6 rânduri, o temă care să stârnească atât interesul, cât și curiozitatea publicului, pe baza căreia să susțină un discurs cu durata de 10 minute în etapa finală. Studenții, masteranzii și doctoranzii pot aplica individual, dar și în echipe de 2-3 persoane.

Finala evenimentului va avea loc joi, 26 martie 2020, la Hub-ul Google din cadrul Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București, iar juriul va fi format din profesori ai UB, manageri și specialiști în comunicare.

Mai multe detalii despre competiția UBtalks pot fi consultate aici, pe pagina de Facebook UBtalks, precum și pe Instagram sau pot fi solicitate la adresa de e-mail UBtalks@unibuc.ro,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Universitatea Politehnică Timișoara propune o inițiativă în Cercetare şi Educaţie cu Ucraina la nivel național / Cercetătorii ucraineni să poată preda cursuri în domeniile lor de specialitate, în România

Solidaritate în Cercetare şi Educaţie cu Ucraina este o inițiativă propusă de Universitatea Politehnica Timişoara prin care cercetătorii ucraineni să aibă acces la echipamente și facilitățile universităților din România, iar…
Vezi articolul