UPDATE Classroom și alte servicii Google au devenit inaccesibile pentru mulți utilizatori din România și alte țări. Cursurile școlare online au fost perturbate / Serviciile au revenit

14.704 vizualizări
Sursa: Captura Youtube.com

UPDATE Serviciile Google au revenit după câteva zeci de minute.

Știrea inițială: Google Classroom, Gmail, Youtube, Drive și alte servicii Google sunt inaccesibile pentru mulți utilizatori din România începând cu orele prânzului, potrivit constatărilor reporterilor G4Media.ro și sesizărilor primite de acest site de la cititorii săi.

Din cauză că Google Classrom nu funcționează, multe cursuri școlare nu se pot desfășura.

Mai mult pe G4Media.ro


9 comments
  1. Vor fi bifate ca efectuate. Cine crede că vor fi recuperate? Si de altfel ce mai conteaza? Prostituția intelectuală până la capăt. Sau aveti altă opinie?

    1. Se intampla si la orele fata in fata sa mai lipseasca profesorii, sa mai chiuleasca elevii si nici atunci nu se recuperau orele. Care este diferenta? Ca nu aparea ca stire in presa…

    2. Adica daca nu au functionat seviciile Google nu puteati folosi alternative? In loc de Google Meet, Zoom etc? Cum sa fie efectuate daca nu le-ati facut? Plus de asta serviciile au fost restabilite destul de repede, nu a durat o zi intreaga! Toti profesorii/elevii care ii cunosc au avut instalate si configurate aplicatii de backup si cu ajutorul lor au facut ore. Nu au stat sa strige in gura mare, nu functioneaza, nu facem! Daca pica internetul, era o problema dar au picat doar unele servicii care puteau fi inlocuite!

      1. @SSR
        Alt parerolog IT-ist care o face pe istetul si se baga la ce nu se pricepe. Nu a strigat nimeni in gura mare. Am constatat numai, mai ales ca a fost vorba doar de 10 minute dintr-o ora si de vreo 20 din urmatoarea. Tu ai impresia ca profesorii si-au transformat casele in centrul de comanda de la Cape Canaveral? Te uiti prea mult la filme.
        Apropo, pentru limba romana ai vreun backup? Ai avea nevoie. Elevii “care” îi cunosti?

    3. Prostituție intelectuală pentru că unii au ratat o oră din cauza unei situații neprevăzute…
      Evident, ca să îți iei banii trebuie să muncești. Sunt bugetar, asta e, sunt vinovată că în zona mea nu sunt școli private, aș scăpa de stigmatul bugetarului, poate. Cunosc și eu oameni care lucrează în sectorul privat, celebrii IT-iști, care acum lucrează de acasă. Am constatat cu stupoare că nu stau nicidecum nemișcați 8 ore în fața calculatorului.
      Nu știu unde lucrați dumneavoastră, dar mă îndoiesc că 8 ore nu respirați de concentrare.
      Sistemul de învățământ e criticabil, dar dumneavoastră faceți din țânțar un mare armăsar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ministerul Educației a refăcut calculele privind costurile programului de educație parentală prevăzut pentru anii următori: circa 21 milioane de lei, anual, pentru pregătirea părinților / Versiunea inițială a Strategiei de educație parentală menționa cheltuieli bazate pe calcule confuze

Aproximativ 21 de milioane de lei ar urma să coste, anual, pregătirea părinților în cadrul cursurilor de educație parentală ce urmează să fie lansate în anii următori, conform proiectului de…
Vezi articolul

Cazarea elevilor în condiții mizere la Olimpiada Națională de Franceză a fost decisă de inspectoratul școlar (PNL) susține primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu (PSD): Ne-am fi opus ca ei să fie cazați acolo, dat fiind că liceul intră în reabilitare luna viitoare

„Primăria Craiova nu a fost întrebată unde pot fi cazați elevii de la olimpiade, organizarea aparținând în totalitate Inspectoratului Județean Școlar Dolj. Ne-am fi opus ca ei să fie cazați…
Vezi articolul

Educația va fi întotdeauna un șantier în lucru. Acești copii au nevoie de oameni care să-i vadă, să treacă dincolo de hainele murdare, de pantofii rupți, de caietele lipsă, a mărturisit Mihaela Bucşa, profesoară de Fizică la două școli din Brașov, premiată la Gala Merito

„Părinții, care aveau cel mult patru clase, mă întrebau la ce le trebuie copiilor atâta școală. Nu au de unde să știe că școala îi ajută, trăiesc cu sentimentul că…
Vezi articolul