Ce faci când ai COVID? Oana Dimofte povestește experiența familiei sale, după ce soțul ei și-a făcut un test la cerere și a fost confirmat pozitiv

2.004 vizualizări
Oana Dimofte, fondatorul site-ului Educație Privată, a povestit pentru G4Media.ro ce a făcut familia sa după ce soțul ei a făcut la cerere un test pentru COVID-19 și a fost confirmat pozitiv.
Experiența Oanei Dimofte:

„Soțul meu a avut o tuse ușoară pe 23 septembrie. A mers să își facă testul la o clinică privată. În 24 de ore i-a venit rezultatul pozitiv. Imediat cum a primit el rezultatul, am sunat la DSP, mai întâi la numărul scurt. Am constatat că sunt liniile foarte aglomerate, așa că am căutat pe internet un alt număr. Am găsit varianta 021 795 0054. A funcționat. În București, erau în jur de 300 de cazuri în ziua respectivă, adică pe 24 septembrie.

După ce am anunțat DSP, m-au sunat de la Ambulanță și m-au anunțat că vor veni să ne testeze pe mine și pe Erica. Am întrebat dacă putem merge noi la camera de gardă. Mi-au spus că este o încălcare a legii și că nu avem voie să părăsim locuința. M-au atenționat că vor ajunge în cursul serii sau chiar al nopții, pentru că sunt puține ambulanțe echipate pentru testare. Au ajuns în jur de ora 23:00 și ne-au prelevat probe.

Pe Dan l-au sunat alți oameni de la Ambulanță, tot pe 24 septembrie, și l-au anunțat că vor veni să îl ia să meargă la evaluare. Au spus că sunt suprasolicitați și că nu știu când vor ajunge, mai ales că simptomele lui nu erau acute. Au venit a doua zi, la prânz, pe 25 septembrie. În București erau în jur de 280 de cazuri.”

Citește articolul integral pe G4Media.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ministerul Educației invită organizațiile nonguvernamentale să contribuie cu resurse educaționale pentru prevenirea și reducerea violenței școlare / Materialele vor fi publicate pe pagina ministerului

Ministerul Educației invită organizațiile nonguvernamentale, companiile și alte entități să pună la dispoziția cadrelor didactice, părinților și elevilor resurse educaționale cu caracter deschis pentru prevenirea și reducerea violenței în mediul…
Vezi articolul

UPDATE Serbările de sfârșit de an în curtea școlii, nu sunt interzise, susține ministrul Educației. Ministerul anunțase că sunt permise ”doar activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale”

UPDATE: Organizarea serbărilor tradiționale de sfârșit de an cu participarea elevilor, cadrelor didactice și părinților nu este interzisă, potrivit ministrului Monica Anisie, într-o declarație pentru Edupedu.ro. Aceasta a spus că se…
Vezi articolul