Calendarul concursului de directori 2021. Înscrierile încep pe 21 iunie, iar afișarea rezultatelor la proba scrisă are loc în aceeași zi cu testul

17.837 de vizualizări
Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com
Înscrierile la concursul național pentru directori și directori adjuncți de școli încep pe 21 iunie, când vor avea loc depunerile de dosare, perioadă care durează până pe 30 iunie, potrivit calendarului în stadiu de lucru consultat de Edupedu.ro și publicat în consultare pe site-ul edu.ro. Aceste înscrieri se suprapun parțial cu probele examenelor naționale de Bacalaureat și Evaluarea Națională.

În calendarul consultat de Edupedu.ro, afișarea rezultatelor pentru proba scrisă are loc în aceeași zi cu testul, pe 27 iulie.

Calendarul draft al concursului de directori 2021 este următorul:

21-30 iunieDepunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată
1-8 iulieEvaluarea dosarelor de înscriere
9 iulieAfișarea listei candidaților admiși la evaluarea dosarelor
23 iulieRepartizarea candidaților pe centre
27 iulie Desfășurarea probei scrise
Afișarea rezultatelor la proba scrisă
27-28 iulieDepunerea contestațiilor la proba scrisă
29-30 iulieSoluționarea contestațiilor la proba scrisă
30 iulie Afișarea rezultatelor finale la proba scrisă
10 septembrieÎnregistrarea opțiunilor candidaților pentru unitatea la care candidează
13-17 septembrieTransmiterea solicitărilor de desemnare a membrilor comisiilor de interviu din partea consiliilor profesorale, autorităților locale și companiilor/universităților.
20-30 septembrieConstituirea comisiilor pentru proba de interviu
4 octombriePublicarea graficului de desfășurare a interviurilor
11 octombrie – 26 noiembrieDesfășurarea probei de interviu
6-8 decembrieValidarea rezultatelor finale
13-20 decembrieEmiterea deciziilor de numire (începând cu 10 ianuarie 2022)

Bibliografia de examen este formată din câteva capitole din trei cărți despre management și despre învățare, plus Legea Educației, Statutul elevului, Regulamentul de organizare și funcționare a școlilor – ROFUIP, potrivit unor surse Edupedu.ro.

Articolul este în curs de actualizare

Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Fiscul publică ghidul profesorului care dă meditații. Cei care încasează bani în numerar sau cu cardul au obligația de a avea casă de marcat – document / Declarația de venit trebuie depusă până pe 25 mai

Ghidului privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute din meditații acordate în particular de persoanele fizice a fost publicat de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Documentul de 14 pagini explică…
Vezi articolul

Probleme la calcularea salariilor profesorilor în aplicația Edusal, acuză liderul sindical Marius Nistor: Au fost calculate sume în minus între 10.000 și 24.000 de lei / Pentru ministrul Ligia Deca acordarea tranșelor de bani prin Ordonanța 48 a părut ca o noutate

O serie de probleme apărute în aplicația Edusal, care calculează salariile profesorilor, sunt scoase la iveală de președintele Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”, Marius Nistor. Acesta spune într-un scurt…
Vezi articolul

Concursul de angajare pentru profesorii suplinitori necalificați 2023. Testarea scrisă și interviul la inspectoratul școlar au loc pe 29 august / Se pot înscrie și candidați doar cu Bacalaureat

Concursul de ocupare a posturilor didactice sau a catedrelor rămase vacante/rezervate la nivelul județului/ municipiului București se desfășoară în perioada 24 august – 1 septembrie 2023, pentru cei care vor…
Vezi articolul

Liderul sindical Marius Nistor, FSE, reacție la anunțul Guvernului: Să coboare marți în stradă, să se uite în ochii profesorilor și să le spună ce ne spun nouă. Nu stăm cu mâna întinsă, este vorba de statutul nostru, este vorba de demnitate. Când s-a ridicat o țară întreagă, de la cea mai mică școală din rural până la cele mai titrate colegii, iar tu tot nu înțelegi fenomenul, înseamnă că nu ai ce căuta acolo

Mesajul Guvernului, prin care purtătorul de cuvânt a anunțat aceleași prime pentru profesori, pe care le anunță de 4 zile, ca măsuri care să ducă la încetarea grevei generale din…
Vezi articolul

USLIP Iași, despre viziunea Andronescu: De unde aceastǎ apetențǎ de a obliga o masǎ de aproximativ 160 mii de profesori sǎ participe la cursuri de perfecționare în universități

„Aceastǎ viziune a Ministerului poate fi interpretatǎ ca o teorie a formelor fǎrǎ fond”, se arată într-un comunicat primit la redacție, semnat de Uniunea Sindicatelor Libere din Învățământ, Iași. Sindicaliștii…
Vezi articolul