Burse pentru studenți din anul I la facultăți cu profil real, oferite pe bază de concurs de o companie de telecomunicații

3.610 vizualizări
Foto: © Nd3000 | Dreamstime.com
Zece burse egale cu salariul minim pe economie vor fi acordate, pe bază de concurs, de o companie de telecomunicații unor studenți “cu rezultate școlare foarte bune și care s-au făcut remarcați prin proiecte extracurriculare și activități de voluntariat”, potrivit unui comunicat de presă. Bursele se adresează studenților din anul I, învățământ la zi, din instituții de învățământ superior de stat din România, cu profil real.

Mai precis, este vorba de studenți care urmează studii într-una dintre următoarele specializări: automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației.

Aceste burse sunt acordate de Telekom Mobile. Referința folosită pentru a calcula valoarea lor este salariul minim pe economie în vigoare în perioada ianuarie-iunie 2023 (acum, valoarea lui este de 2.550 de lei brut).

Prima etapă, eliminatorie, presupune completarea și trimiterea unui formular pe website-ul www.burseletelekom.ro și va duce la selectarea a 20 de finaliști. Aceștia intră în a 20a etapă, un interviu online în urma cărora vor fi selectați câștigătorii celor 10 burse.

Date cheie pentru selecție:

  • 3 noiembrie 2022, ora 08:00 – 24 noiembrie 2022, ora 23.59  –  înscrierea candidaților pe website-ul programului;
  • 9 decembrie 2022 – anunţarea celor 20 finaliști;
  • 12-13 decembrie 2022 – sesiunea de interviuri online cu juriul care decide bursele;
  • 13 decembrie 2022 – anunţarea celor 10 studenți câștigători.

Foto: © Nd3000 | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

EXCLUSIV Mircea Dumitru, reacție la plagiatul de care este acuzat Sorin Cîmpeanu: Dacă nu ești autorul unei lucrări, nu ai dreptul să îți arogi autoratul / Plagiatul nu se iartă pentru că lucrarea n-ar fi fost publicată

Mircea Dumitru atrage atenția că lipsa publicării unui material realizat prin plagiere nu îl “scapă” pe autorul acestuia de verdictul de plagiat. Întrebat de Edupedu.ro dacă este o practică în…
Vezi articolul

Primele efecte ale ieșirii lui Klaus Iohannis: Ministrul Cîmpeanu anunță primul set de propuneri de modificare a proiectului legii Educației acceptate din partea principalilor critici – Consorțiul Universitaria / Niciuna nu vizează plagiatele

O serie de articole din propunerile legii Educației vor fi modificate la propunerea Consorțiului Universitaria, anunță într-un comunicat Ministerul Educației. Este vorba despre modificări punctuale solicitate de cele 9 universități,…
Vezi articolul

ULTIMA ORĂ Finanțare de 25 milioane de lei pentru ca universitățile să înceapă verificarea integrală a tezelor de doctorat susținute din 1990 încoace – proiect de ordin / Regulile nu precizează clar ce se întâmplă cu plagiatele

O finanțare de peste 25 milioane de lei este prevăzută, pentru anul acesta, pentru ca universitățile să verifice integral tezele de doctorat susținute din 1990 încoace, potrivit unui proiect de…
Vezi articolul

Universitatea “Babeș-Bolyai” reia, în toamnă, cursurile cu prezența fizică pentru studenții vaccinați, care au trecut prin boală sau care se testează regulat. Ceilalți participă online

Studenții Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca vor putea participa fizic la cursuri din octombrie, când va începe noul an universitar, dar numai în anumite condiții. Anume, dacă sunt vaccinați împotriva…
Vezi articolul

Universitatea de Vest din Timișoara: Interzicerea informațiilor privind identitatea de gen în învățământ contravine principiilor de funcționare ale statului democratic și ale mediului academic

“Eroii revoluției și-au sacrificat libertatea, unii chiar viața sau sănătatea, pentru ca libertatea de exprimare și de gândire să nu ne fie îngrădite. Modificarea recentă a Legii Educației Naționale (…)…
Vezi articolul