BREAKING Rezultatele de la Definitivat 2020 au fost publicate

16.221 de vizualizări
Rezultatele de la examenul pentru definitivare în învățământ au fost publicate marți, pe 28 iulie 2020, cu o zi mai devreme decât era anunțat în calendarul oficial.

Rezultatele pentru cei peste 6 mii de candidați au fost publicate aici pentru fiecare județ în parte:

În următoarele două zile candidații nemulțumiți de nota primită pot contesta lucrările.

  • 29 iulie 2020 până la ora 20.00 şi
  • 30 iulie  2020, până la ora 12.00.

În contestație, candidatul precizează următoarele informații:

  • Numele, initiala tatălui și prenumele
  • Codul numeric personal
  • Denumirea centrului de examen și județul unde a susținut examenul
  • Disciplina la care a susținut examenul
  • Nota contestată la proba scrisă
  • Contestația este insoțită de o copie dupa cartea de identitate/pașaport.
  • Descarcă de aici modelul de contestație: model_cerere_contestatie

Rezultatele finale vor fi publicate pe 4 august.

Peste 6770 de profesori s-au înscris la examenul de definitivare. Dintre ei au fost prezenți 6.480 de candidați. Din cauza unor tentative de fraudă au fost eliminați 8 (opt) candidați. 296 de candidați au absentat. Nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3 grade Celsius.

Conform metodologiei de concurs, care permite acest lucru, 433 de candidați au decis să se retragă din motive personale.

În total, au fost transmise spre centrele de evaluare 6.039 de teze.

Cei mai mulți candidați au dat definitivatul pentru:

  • învățământ preșcolar în limba română (1.748 de candidați),
  • învățământ primar în limba română (1.059),
  • educație fizică și sport (837),
  • limba si literatura engleză (369)
  • limba si literatura română (313).

Foto: definitivat.edu.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Multe din disciplinele pe care copiii sunt obligați să le studieze acum, le studiază nu neapărat că sunt necesare în viitor, ci pentru că sunt niște profesori pe care trebuie să îi ținem la locul de muncă, nu mi se pare chiar corect – directorul Viforel Dorobanțu, Școala Curcani, Călărași

Multe din disciplinele pe care copiii sunt obligați să le studieze acum, le studiază nu neapărat că sunt necesare în viitor, ci pentru că sunt niște profesori pe care trebuie…
Vezi articolul

DOCUMENT Îmbrâncirea între elevi este considerată o formă ușoară de abuz fizic, poreclirea – abuz emoțional, iar fluierăturile și semnele obscene sunt forme grave de violență în școală – sesiune de formare a directorilor de școli din Iași

Cei 268 de directori de grădinițe, școli și licee din Iași au aflat care sunt formele de abuz ușor și grav care se pot petrece în școală atât între elevi…
Vezi articolul

Definitivat 2023. Subiectele și baremele pentru învățători au fost publicate / Eseu de 500 de cuvinte despre discursul dramatic într-un text de Caragiale sau Sorescu, subiect de examen

Subiectele și baremele de la Definitivat 2023 pentru profesorii de învățământ primar au fost publicate de Ministerul Educației la ora 15:00. Proba scrisă a examenului a avut loc între orele 9…
Vezi articolul

O parte din profesori vin la cursurile de educație rutieră, pentru a obține dreptul de a preda aceste noțiuni, doar ca să ia o diplomă pentru gradul didactic, spune Titi Aur / Ce tipuri de lecții rutiere sunt în alte țări

„O parte din profesorii care se duc la cursuri prin care să predea siguranță rutieră, se duc din interesul de a-și obține gradul”, spune la DCNews Titi Aur, specialist în…
Vezi articolul