Președintele Transelectrica și-a falsificat CV-ul, unde susține că a absolvit Politehnica. UPB București: Nu a finalizat studiile

25.817 vizualizări
Foto: Facebook/Transelectrica
Președintele Transelectrica și-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Universitatea Politehnica din București a răspuns, pentru Edupedu.ro, următoarele: “Persoana menționată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”. Contactat și întrebat de Edupedu.ro dacă a absolvit Politehnica din București, așa cum scrie în CV-ul public, Marius Dănuț Carașol a răspuns: “Nu pot să vorbesc, mulțumesc mult”.

Marius Dănuț Carașol, Președintele Directoratului Transelectrica.ro, scrie atât în CV-ul oficial, cât și în Biografia publicate pe site-ul gigantului energetic pe care îl conduce că “este absolvent al Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București”. Potrivit surselor Edupedu.ro, Carașol ar fi urmat cursurile universității, a repetat doi ani de facultate, dar nu a mai absolvit-o.

 

Foto: www.transelectrica.ro

Surse politice ne-au declarat că diploma acestuia de absolvire a UPB este una falsă, iar Edupedu.ro a solicitat oficial Universității Politehnica din București să comunice dacă Marius Dănuț Carașol a absolvit cursurile universității.

Răspunsul oficial al Universității Politehnica din București, la solicitarea Edupedu.ro:
Foto: Edupedu.ro

 

Marius Dănuț Carașol, întrebat de Edupedu.ro dacă a absolvit Politehnica București: Nu pot să vorbesc. Vă mulțumesc!

Contactat de Edupedu.ro și întrebat dacă a absolvit Universitatea Politehnica din București, așa cum scrie în CV-ul său, Marius Dănuț Carașol a răspuns: “Eu sunt într-o ședință la Sibiu, luați legătura cu colegii mei”.

La insistențele Edupedu.ro și la precizarea jurnalistului că răspunsul durează câteva secunde, Carașol a declarat: “Nu pot să vorbesc. Vă mulțumesc!”, și a închis telefonul.

Transelectrica are un rol cheie în piața de energie electrică din România, fiind responsabilă pentru transportul energiei electrice, funcționarea sistemului și a pieței, asigurarea siguranței Sistemului Electroenergetic National (SEN). Infrastructura gestionată de Traselectrica este considerată infrastructură critică.

Compania este în tutela Ministerului Economiei şi administrează și operează sistemul electric de transport și asigură schimburile de electricitate între țările Europei Centrale și de Răsărit, ca membru al ENTSO-E (Rețeaua Europeană a Operatorilor de Transport și Sistem pentru Energie Electrică). Din 2006, Transelectrica este listată la Bursa de Valori București.

Carașol este președintele directoratului Transelectrica din iunie 2019, iar din 2018 a fost directorul Sucursalei de Transport București a Transelectrica, potrivit informațiilor publicate pe de companie. În perioada 2006-2015 a lucrat la Enel, iar din 1993 până în 2006 a fost electrician la Electrica Muntenia Sud.

A absolvit Liceul Industrial nr. 4 din Alexandria.

 

 


7 comments
  1. Buna seara,in legatura cu marius carasol danut…asa sau facut oameni au dat spagi porci vite bautura. Mergeti la el la tara sa vedeti ce a facut acolo cu tatal lui au construit pe malul raului o constructie au treas curent ca la ei se poate ….vor sa faca o crescatorie de porci cu constructia au luat acolo abuziv terenul primaria sustine ca lau concesionat terenul respectiv a fost al petrolului de la videle au intrat cu constructia la oameni pe teren propietate privata primaria nu face nimic doar sustine …mai multe detali ma sunati…

  2. Sa fin seriosj . Daca se adevereste a pacalit prima data cand din sef unitate operationala Enel a aplicat pfr postul de Director la Sucursala Bucuresti. Dupa ce a fost numit si-a adus colegii de la Enel exact in functii de sefi. Daca se adevereste este ptr prima data cand cineva aflat intr-o stransa legatura cu ministrul , accede intr-o asemenea functie. Daca am fi fost in occident cred ca prima masura a actionariatului ar fi fost demigerea consiliului de supraveghere, a intregului directorat , etc., ptr pierderea increderii actionarilor , imagine si eventual pierderi financiard.

  3. PS: la o simpla cautare pe Google, se pare ca si doamna Raluca Carasol a dat recent, in martie
    2019, un examen pentru intrarea in Ministerul Fondurilor Europene, iar in mai 2019 ea ajuns deja in Ministerul Fondurilor Europene, depunandu-si Declaratia de avere.

    Doamna zice, spre deosebire de domnul, ca au si 2 copii in intretinere.

    Fiind atat de saraci in 2018, doamna s-a ales si cu o Somatie in decembrie 2018 de la Primaria Clinceni, probabil nu-si platise impozitele locale. Ce-i drept, nici doamna nu declara, in secolul XXI, niciun picior de leu, euro sau alta moneda prin conturi. Bunica-mea, la 95 ani, are niste bani in cont, din pensii.

    Daca toate aceste informatii se gasesc la o simpla cautare pe net, de ce institutiile abilitate nu prind impostorii sau pe cei care nu-si pot justifica in niciun fel stilul de viata? Nu sunt platiti pentru asta, din bani publici?

  4. Romania, tara in care toti analfabetii ajung sefi la stat.

    In Declaratia de avere de pe site-ul Transelectrica, insira BMW-uri si un minipalat la Clinceni, dar nu are niciun ban in conturi :))). Doar o datorie de vreo 35 000 euro.
    In perioada ianuarie-aprilie 2018, zice ca a castigat 7 487 lei din salariu, adica in jur de 1 800 lei/luna, iar nevasta-sa 21 660 pe an, cam tot 1 800 lei/luna.
    Deci, aceasta familie timp de cel putin 4 luni in 2018 (in 2017 cred ca era in alta parte) a trait cu 3 600/luna, din care intretinea o casa la Clinceni, un apartament in Bucuresti, 2 BMW-uri si platea rate la un imprumut de 35 000 euro.
    Astia doi, super gospodari. :))))
    Dupa care, domnul falsificator ajunge Presedinte la Transelectrica, in mai 2018, asa scrie el in Declaratia de avere. Si castiga 93 000 lei pentru 8 luni, cam 11 600 lei/luna.
    Astept cu interes Declaratia de avere pe 2019, daca cu 3600 lei/luna familia realia atatea, cu 13 000 lei/luna deja isi cumpara vila pe Coasta de Azur.

    PS: e posibil sa aiba si niste copii in intretinere. Daca este asa, poate fi pus sef la FMI, atat de tare se descurca cu banii.:)))

    1. Totul a pornit de la basescu. El este primul analfabet din politica si el si-a adus toata gasca de analfabeti (un analfabet nu suporta sa fie inconjurat decat de alti analfabeti).
      Dar principalul vinovat este frustratul popor ruman care voteaza pe principiul: lasa ca este bine sa fie unul de-ai nostrii (adica un prost din popor, nu un intelectual din popor).

  5. Eu as vrea sa imi explice si ce e acel “CRM-Disco” pe care l-a absolvit. Poate ma intereseaza sa il fac si eu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Vom propune deschiderea școlilor pentru toți elevii, cu prezență fizică, fără condiția de testare, anunță Sorin Cîmpeanu, contră la declarațiile lui Vlad Voiculescu și ale secretarului de stat Andreea Moldovan de la Sănătate

„Vom propune, din partea Ministerului Educației, să se respecte doar trei condiții pentru redeschiderea tuturor școlilor cu prezență fizică”, a declarat la Digi24 ministrul Educației Sorin Cîmpeanu. Reacția oficialului a…
Vezi articolul

VIDEO Premierul Ciolacu i-a primit în biroul său de la guvern pe olimpicii internaționali la matematică și fizică: Poate unul dintre voi ajunge aici / La întâlnire a participat și Ligia Deca, ministrul PNL al Educației, însă nici în comunicat, nici în fotografii aceasta nu apare

Elevii români care au obținut recent performanțe la Olimpiadele Internaționale de Matematică și Fizică și profesorii lor s-au întâlnit astăzi cu premierul Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria, potrivit unui comunicat…
Vezi articolul

Aproape 29 de mii de elevi încă merg la latrină, în loc de toaletă, în peste 200 de școli, potrivit Ministerului Educației. Autoritățile se pregătesc să aloce 10,3 milioane lei pentru modernizarea WC-urilor, după ce elevii au început cursurile

Aproape 29 de mii de elevi încă merg la toalete de tip latrină, în curtea școlii, în peste 200 unități de învățământ din țară, potrivit datelor publicate de Ministerul Educației.…
Vezi articolul