Ateliere de vară LearnGate pentru copii: workshopuri de biologie, cursuri de negociere, dezbateri și oratorie pentru copii în 27-28 iunie (P)

758 de vizualizări
Fotografie de la RDNE Stock project: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tanar-lupa-curiozitate-portret-8083825/
Ai copii și vrei să experimenteze știința distractivă și abilitățile de comunicare prin workshopuri unice? LearnGate vă așteaptă! La activitățile din 27 și 28 iunie pot să descopere, ghidați de profesori, tainele șerpilor, să învețe arta negocierii și a dezbaterii sau cum să devină buni oratori.

Cursurile sunt interactive, susținute de profesori și specialiști, iar copiii au ocazia prin aceste activități să descopere frumusețea științei și să-și cultive abilitățile de lider.

  • Pentru detalii, sunați la nr. de telefon 0751188752 sau trimiteți un mail la adresa office@learngate.ro.

Ce activități LearnGate vă propunem:

Atelierul ”Totul despre șerpi” – Pentru copii între 9-14 ani. Locuri limitate (15). Marți, 27 iunie, ora 14.00. Loc de desfășurare: Universitatea Româno-Americană (Bulevardul Expoziției, nr. 1B, în zona Romexpo), sala 322. Înscrieri aici.

Atelier de Dezbateri și Oratorie – Pentru copii între 12-15 ani. Locuri limitate (12) Marți, 27 iunie, ora 10.00. Loc de desfășurare: Universitatea Româno-Americană (Bulevardul Expoziției, nr. 1B), sala 316. Înscrieri aici

Curs de negociere pentru copii (partea a II-a)Pentru copii între 10-14 ani. Locuri limitate (12) Miercuri, 28 iunie, ora 15.00. Loc de desfășurare: Universitatea Româno-Americană (Bulevardul Expoziției, nr. 1B, în zona Romexpo), sala 223. Înscrieri aici

Când copilul participă la atelierele LearnGate, o face pentru că:

  • Învață mult mai ușor prin experimente și proiecte
  • Se alătură unei comunități de copii de aceeași vârstă cu preocupări care aduc valoare
  • Este un timp pe care îl investește în viitorul său

Ce aduc workshopurile LearnGate?

Scopul LearnGate este să creeze un spațiu în care copiii să exploreze cunoașterea într-un mod diferit față de cel formal. Nu este o „școală”, ci mai degrabă „un loc de joacă a minții“.

Este un teren rezervat descoperirii, un loc în care să poată crește liber interesul copiilor de a afla cum funcționează lucrurile, în care să exploreze în mod practic concepte teoretice deja învățate și pe care pot să le să le vadă într-o altă lumină.

Pentru a facilita cât mai bine aceste procese, LearnGate deschide treptat câte o „poartă” prin care copiii să aibă acces la o experiență a cunoașterii oferită de experți care au obținut recunoaștere în domeniile lor în primul rând datorită faptului că își fac munca din pasiune. Astfel, LearnGate oferă copiilor cu vârste între 9 și 15 ani ateliere cu subiecte diverse, de la știință la comunicare, artă și hobbyuri.

Pentru detalii, sunați la nr. de telefon 0751188752 sau trimiteți un mail la adresa office@learngate.ro.

Foto: RDNE Stock project


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Înscrieri clasa pregătitoare 2019: Pe 4 martie încep înscrierile în clasa pregătitoare. Care sunt noile reguli – SURSE

Înscrierile în clasa pregătitoare 2019 încep pe 4 martie, potrivit unui proiect de ordin intrat în posesia Edupedu.ro. Calendarul înscrierilor în clasa pregătitoare 2019 prevede că pe 25 februarie școlile…
Vezi articolul

Ocolul Pământului în 20 de filme. Astra Film Junior, primul și cel mai complex program de educație prin cinema din România, revine la Sibiu în perioada 9-16 octombrie / Ce pot vedea copiii pe fiecare categorie de vârstă

Copiii și adolescenții au din nou festivalului lor: Astra Film Junior, primul și cel mai complex program de educație prin cinema din România, revine la Sibiu în perioada 9-16 octombrie,…
Vezi articolul

Nature: Ce e de făcut atunci când știința produce numeroase recomandări privind acoperirea pierderilor educaționale cauzate de criza Covid-19, dar puțini le pun în practică? Profesorii să fie învățați încă din formarea inițială să apeleze în munca lor la studii și cercetări

Pandemia a provocat tulburări grave în procesul de învățare pentru 1,6 miliarde de elevi, iar pierderile de învățare sunt majore, însă puține școli și sisteme de învățământ fac eforturi substanțiale…
Vezi articolul