Atelier de Filosofie pentru copii, la Universitatea din București, pe 15 decembrie

564 de vizualizări
Atelier de Filosofie pentru copii - Evaluarea psihosomatică
Atelier de Filosofie pentru copii – Evaluarea psihosomatică
Atelier de Filosofie pentru copii cu vârste de 7-10 ani, la Universitatea din București. Prima întâlnire va fi pe 15 decembrie 2018 și se va desfășura la Facultatea de Filosofie. Atelierele de Filosofie pentru copii se vor derula, însă, până în luna mai 2019, în ziua de sâmbătă, lunar. Evenimentul este conceput și realizat de lectorul universitar Marin Bălan.

Temele Atelierului de Filosofie de sâmbătă, 15 decembrie 2018

  • 11:00 – Atelier de Filosofie pentru copii de 7-8 ani
  • Despre realitate și vis cu Broscoi și Brotac (dialog cu miză filosofică)
  • 12:00 – Atelier de Filosofie pentru copii de 9-10 ani
  • Pe cine sacrifică mașina cu pilot automat pentru a salva un copil, un câine sau un grup de pietoni? (experiment de gândire)

Atelierele sunt organizate de Centrul de Formare în Filosofie în parteneriat cu Universitatea Copiilor și vor avea loc la Faculatea de Filosofie (Splaiul Independenței 204, sala „Tudor Vianu”). Înscrierile se fac la office(at)unico.org.ro. Detalii aici


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

INTERVIU Inițiatorul olimpiadei de robotică, profesorul Răzvan Bologa: Pot participa elevi de clasa a II-a până la clasa a X-a / Elevii trebuie să folosească și chip-uri microprogramabile în procesul educațional. Ei au nevoie să experimenteze cu mici dispozitive fizico-cibernetice și să le arate celor din jur realizările lor

Concursul național de robotică școlară Nextlab.tech a fost introdus anul acesta de Ministerul Educației în lista oficială a olimpiadelor și competițiilor pe care le finanțează. Inițiatorul concursului de robotică recunoscut…
Vezi articolul

Profesorii din palatele și cluburile copiilor sunt obligați să participe cel puțin o dată la doi ani la un program de formare continuă acreditat – proiect / Aceștia beneficiază de concediu de odihnă inclusiv în perioada cursurilor din învățământul formal

Profesorii și directorii din palatele și cluburile copiilor sunt obligați să participe cel puțin o dată la doi ani la un program de formare continuă acreditat, potrivit unui proiect pus…
Vezi articolul

Directoarea Dana Bobocea, despre dosarele de burse: Dirigintele la clasă are o oră de dirigenție în care ar cam trebui să facă educație copiilor și nu „adu-ți aminte că trebuie să aduci documentul respectiv, copie după certificatul de naștere, certificatul de tip A5”

Dana Bobocea, directoarea Colegiului Național Grigore Moisil din București, a vorbit, la emisiunea InfoEdu de la TVR Info, despre ce înseamnă implicarea profesorilor în gestionarea dosarelor de burse ale elevilor. „Dirigintele…
Vezi articolul