Atelier de educație media pentru adolescenți „FAKE sau NEWS? Învață să pui întrebările care te apără”. Te poți înscrie până pe 17 mai

171 de vizualizări
Atelier de educație media pentru adolescenți – CJI și UNICEF
Cum navigăm prin haosul informațional, ce întrebări ne ajută să facem asta, cum identificăm știrile false și cum verificăm informațiile pe care le citim? Dacă ai între 14 și 18 ani și locuiești în București, te invităm să te înscrii la atelierul de educație media, organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent – CJI, cu sprijinul UNICEF. Atelierul va avea loc pe 20 mai, anunță UNICEF.

Locurile sunt limitate (25), așa că înscrie-te cât mai repede (poți completa formularul până în data de 17.05.2023). Linkul pentru formular.

Important:

„Atelierele pentru adolescenți se adresează celor cu vârste între 14 și 18 ani, din București.

Te așteptăm la conferința ce va avea loc la ARCUB, în București, pe data de 20 mai 2023,  de la 10 la 16:30.

Vei putea afla mai multe despre programele de educație media din România –  de la Cristina Lupu, director executiv CJI – și Ucraina – speaker va fi Valeria Kovtun, fondatoarea și directoarea Filter.

În cadrul panelului moderat de UNICEF, te vei întâlni cu Oana, Dragoș, Rafaela și Mihnea – reprezentanți ai Consiliului Național al Elevilor și ai Boardului Copiilor”. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Publicație maghiară: Noi dezvăluiri ale abuzurilor asupra minorilor din casele fundației lui Csaba Böjte din Transilvania / Educatorii caselor de copii administrate de Fundația Sfântul Francisc din Deva au comis zeci de infracțiuni sexuale împotriva minorilor 

Mass-media din Ungaria revine cu noi relatări despre abuzurile comise de educatorii fundației Sfântul Francisc, care deține mai multe centre pentru minori în localități din Transilvania, scrie G4Media.ro. După ce…
Vezi articolul

Elevii legitimați pot participa la Olimpiada națională a sportului școlar (O.N.S.Ș.), potrivit Ordinului pentru modificarea Regulamentului de organizare și desfășurare a competițiilor sportive școlare

La Olimpiada națională a sportului școlar (O.N.S.Ș.) au dreptul de participare toți copiii și elevii din unitățile de învățământ preuniversitar înscriși, la data de 1 octombrie a anului școlar în…
Vezi articolul

Peste 400 de profesori înscriși în Inspectoratul Școlar Civic reclamă că au prea mulți elevi în clasa lor pentru a face o educație de calitate individualizată / Platforma în care aproape 3 mii de cadre didactice sunt consultate pentru luarea deciziilor

După ce aproape 3.000 de profesori s-au înscris în platforma civică digitală, dedicată lor, numită Inspectoratul Școlar Civic, înființată de World Vision România, au fost aplicate o serie de chestionare…
Vezi articolul